USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin’deki son rakamı açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında 3 bin 647 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Afrin’deki son rakamı açıkladı
20-03-2018 12:06
Google News
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında konuştu.

 

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:


 

18 Mart’ta Afrin’in tamamen temizlendiğinin müjdesini milletimizle paylaştık. Buraya girerken etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3647’ye yükseldi. Amerika’dan sözcü açıklama yapıyor, ’Afrin’de kaygılıyız’ diyor. Biz kaygılarımızı sizlere ilettiğimiz zaman neredeydiniz? Gelin burada bu terör örgütlerini temizleyelim dediğiniz zaman neredeydiniz? Siz terör örgütleriyle iş birliği yaparak DEAŞ’ı temizleyeceğinizi bize söylemiştiniz. “Gelin bunu beraber yapalım” dediğinizde bize inanmadınız. Buyurun şimdi PYD’sini de YPG’sini de bizim Mehmetçiğimiz Özgür Suriye Ordumuz nasıl halletti işte ortada.




46 GÜVENLİK GÖREVLİSİ, 269 ÖSO MENSUBU ŞEHİT

 

Bir kez daha Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit verdiğimiz 46 güvenlik görevlimiz ile 269 ÖSO kardeşlerimize Allah’tan rahmet yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum. İster kendileri gelsinler, ister kuklalarını göndersinler biz bu ülkeyi, bu vatanı kimselere bırakmadık, bırakmayacağız. İnancımızın sembolü ezanımızı susturamayacak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı indiremeyecekler. Bir daha İstiklal Marşı yazmamak için bu marşımızın mesajlarını zihnimizden ve yüreğimizden asla eksik etmeyeceğiz. 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?