USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çocukluk hayali şarkıcılığa 82 yaşında kavuştu

Muğla'nın Menteşe ilçesinde yaşayan Bekir Tokaç, çocukluk hayali olan şarkıcılığı 82 yaşında gerçekleştirdi.

Çocukluk hayali şarkıcılığa 82 yaşında kavuştu
31-10-2022 14:04
Google News

Menteşe ilçesinde yaşayan 84 yaşındaki Bekir Tokaç, çocukluk yıllarından bu yana şarkıcı olma isteğini devam ettirdi. Altmışlı yıllarda bağlama çalmayı öğrenen Tokaç, sonrasında ise müzik konusunda kendisini geliştirerek, 82 yaşında ilk müzik klibini çekti. Müzikle iç içe yaşayan Tokaç, sağlığı elverdiği sürece müzikle uğraşmaya devam edeceğini belirtti.

Çocukluk hayaline engel olan abisine rağmen çocukluk hayalini gerçekleştiren Tokaç, "Müzik hayatıma rahmetli Hamdi Özbay vardı Muğla'da. Benim de bağlama merakım vardı. Hamdi abim bağlama kursu veriyordu. Abim rahmetli beni göndermedi kursa. Atmış, atmış bir yılları arasında ben kafaya koydum, bağlama öğreneceğim diye. Bağlamayı kendi kendime öğrendim. Uğraşırken kahve alışkanlığım da yoktur, kahveye gitmezdim. Kendi kendime Muğla havaları çalmaya çalışırken öğrendim. İlk klibimi 82 yaşında yaptım. O klipten sonra bir tane daha olsun dedik bir tane ile kalmasın istedim. Arkasından bu Muğla Yaylası şarkısının klibini çektik" dedi.

Aykut Kurt

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?