USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

TFF 1. Lig’in 10. haftasında Elazığspor’u 1-0 ve 11. haftasında Manisaspor’u 2-0 yenen Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri, hak ettikleri yerlere gelmek istediklerini söyledi.

ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ
08-11-2017 14:21
Google News
TFF 1. Lig’in 10. haftasında Elazığspor’u 1-0 ve 11. haftasında Manisaspor’u 2-0 yenen Gazişehir Gaziantep’in teknik direktörü Erkan Sözeri, hak ettikleri yerlere gelmek istediklerini söyledi. Erkan Sözeri, bu galibiyetlerle birlikte çıkışa geçmek istediklerini açıklayarak, tek hedeflerinin yakaladıkları bu çıkışı sürdürmek olduğunu ifade etti.

 

Erkan Sözeri,  son 3 haftadır direnci yüksek takımlara karşı oynadıklarını dile getirdi. Galibiyeti çok istemelerine rağmen önceki 2 maçta başarılı olamadıklarını ifade eden Sözeri, Elazığspor ve Manisaspor gibi üst sıraları hedefleyen bir takıma karşı alınan 3 puanın önemine işaret etti. Erkan Sözeri, bu galibiyetlerle birlikte çıkışa geçmek istediklerini açıklayarak, tek hedeflerinin yakaladıkları bu çıkışı sürdürmek olduğunu  ifade etti.

 

Futbolcularının geride kalan Manisaspor karşılaşmasında beklentilerini büyük oranda karşıladığını dile getiren Erkan Sözeri, "Futbolcularımı kutluyorum. Beklentilerimizi büyük oranda karşıladılar. Bundan sonra alınan galibiyeti daha değerli kılabilmek adına, devamını getirmeliyiz. Bunun üzerine çalışacağız. İyi ve tecrübeli bir takımız. Ama uzun süre galip gelemeyince ister istemez takımda moral ve öz güven kaybı yaşanıyor. Bunları aşıp hak ettiğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Böyle galibiyetler aldıkça taraftarımız da bizi daha fazla destekleyecektir" diye konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?