USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çiçeklerle Donanan Araban Tablo Resim Görünümünde

Araban Belediyesi, daha renkli bir ilçe görüntüsü sağlamak için ilçe merkezindeki Gaziantep Caddesi’nin orta refüjünü boydan boya rengarenk çiçeklerle donattı.

Çiçeklerle Donanan Araban Tablo Resim Görünümünde
27-06-2015 13:33
Google News

Araban Belediyesi, ilçenin güzelleşmesi için çiçeklerle donattığı Gaziantep Caddesi’nin orta refüjünde boydan boya açan rengarenk çiçekler, ilçeye gündüzleri ayrı bir güzellik katarken, akşamüzeri gün batımı vaktinde de kartpostallık manzaralar, usta bir ressamın fırçasında çıkmış muhteşem bir tablo görüntüsü sergiliyor.
Araban Belediyesi Başkanı Mehmet Özdemir, modern bir ilçede yaşamaya ve hizmetin en kalitelisine laik olan Arabanlıların ilçeyi modern bir ilçe konumuna getirene kadar gece gündüz, hafta sonu hafta içi demeden çalışmalarını aralıksız sürdüreceğini söyledi. Özdemir, ’’2009 yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Araban Belediyesi Başkanı Adayı olduğumda ilçe merkezinde bir tek park ve yeşil alan yoktu. İlçenin cadde ve sokakları yaz mevsimlerinde toz toprak, kış mevsimlerinde de çamur batağına dönüyordu. Seçim çalışmalarıma başladığımda Arabanlı seçmenlerime ilçe merkezinde bir karış toprak ve çamurun olduğu cadde ve sokak bırakmayacağım, ilçeyi rengarenk çiçeklerle bezenmiş park ve yeşil alanlara kavuşturacağım, çocuklarımıza parklar yapacağım. Kısaca ilçeyi yaşanabilir modern bir ilçe konumuna getireceğim sözünü vermiştim. Seçimi kazandığımın ertesi günü itibariyle ilçe merkezindeki 30 dönümlük atıl durumdaki bölgedeki madde bağımlılarının uğrak yeri haline gelen parkta çalışmalar başlattım ve Allah’ıma şükürler olsun ilçeyi modern bir parka kavuşturdum. Seçildiğim günden bu güne kadar gece ve gündüz, hafta sonu ve hafta içi demeden meclis üyesi arkadaşlarım ile birlikte seçmenlerimize verdiğimiz sözü yerine getirip ilçemizi yaşanabilir modern bir ilçe konumuna getirmek için aralıksız çalıştık ve hala da çalışmalarımıza ara vermeden çalışıyoruz. 2009 yerel seçimlerinden bu güne kadar Araban Belediyesi olarak verdiğimiz hizmetlerle ilçedeki değişimi görmek için ilçe merkezi ve ilçenin en ücra köşesine kadar hangi bölgesine bakarsanız bakın her bölgesinde verdiğimiz hizmetleri göreceksiniz. Bir zamanlar büyük bir köy görünümündeki Araban ilçesindeki çalışmalarımızla ilçeyi modern bir ilçe konumuna getirmeyi başardık. Hizmetlerimiz saymakla bitmez. AK Parti Gaziantep Milletvekili sayın Mehmet Erdoğan ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkanı sayın Fatma Şahin’in desteği ile bundan sonraki çalışmalarımız ile şirin ilçemiz Araban’daki değişimi görmek isteyen ilçe dışındaki herkes bizi izlemeye devam etsin’’ dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?