USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’i mercek altına alacak

CHP Genel Merkezi’nin son dönemlerde büyük önem verdiği Gaziantep’te 18-20 Haziran tarihleri arasında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu, 250 CHP’li belediye başkanı ve üst düzey yöneticilerin katılacağı bir kamp yapılacak.

CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’i mercek altına alacak
10-06-2021 16:45
Google News

CHP’li 250 belediye başkanı  Gaziantep’i mercek altına alacak
250 belediye başkanı 3 gün boyunca kentin değişik noktalarında gruplar halinde vatandaşları ve esnafı ziyaret edecek. Mevcut milletvekilleri ve eski il başkanlarının eşlik edeceği ziyaretler için Ekrem İmamoğlu, Şahinbey’i, Mansur Yavaş ve Tunç Soyer de,  Şehitkamil ilçesini gezecek.

Gaziantep dev bir organizasyona ev sahipliği yapacak. CHP Genel Merkezi Yerel Yönetimler politikalarını Gaziantep’te 250 belediye başkanın ve bine yakın misafirin katılımıyla masaya yatıracak. 3 gün boyunca sürecek olan CHP’nin çalıştayı Gaziantep’in turizmine ilaç gibi gelecek.  CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlığının da Gaziantep’e çıkarma yapacak olan CHP heyeti CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarının belirlenmesi için görüş alış verişinde bulunacak.

İMAMOĞLU, ŞAHİNBEY’İ İNCELEYECEK

CHP’li 11 büyükşehir, 10 il olmak üzere 250’yi aşkın belediye başkanı önümüzdeki hafta Gaziantep’te gelecek. Belediye başkanları 3 gün boyunca kentin değişik noktalarında gruplar halinde vatandaşları ve esnafı ziyaret edecek. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 3 gün boyunca 48 belediye başkanı ile Şahinbey İlçesi’ni turlayarak ilçenin nabzını tutacak.  Şahinbey Belediyesi’nin de hizmetlerini ve projelerini de inceleyecek olan heyet rapor hazırlayacak. Şahinbey’de 48 belediye başkanına CHP Gaziantep Milletvekili İrfan Kaplan, eşlik edecek.

YAVAŞ VE SOYER ŞEHİTKAMİL’DE OLACAK

İmamoğlu, Şahinbey ilçesini incelerken, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Şehitkamil’de, esnaf ziyaretlerinde bulunup, inceleme yapacaklar. Şehitkamil İlçesi’nin de 53 belediye başkanı önümüzdeki yerel seçimler için Şehitkamil Beleidyesi2nin bazı projelerini de yerinde görerek inceleme yapacaklar. Şehitkamil de, 53 belediye başkanına CHP Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya eşlik edecek.

OĞUZELİ AHMET BOZGEYİK DE…

Gaziantep’in merkez içlerinden Oğuzeli’ni de 20 belediye başkanı ziyaret edecek. İlçenin nabzı tutacak olan belediye başkanlarına CHP Gaziantep eski Milletvekili adayı Ahmet Bozgeyik eşlik edecek. Bozgeyik, belediye başkanlarına ilçeyi gezdirdikten sonra bazı köylere de götürerek, çiftçinin de sorunlarını dinlettirecek. Başkanlar ziyaret sonrası bir rapor hazırlayarak çalıştaya sunacak.

KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP’E BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

 

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Cumhuriyet Halk Partisi Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar şu ifadelere yer verdi; “Genel Merkez, CHP’nin iktidar olması halinde uygulayacağı yerel yönetim politikalarını gözden geçirmek üzere Gaziantep’te 3 gün sürecek kamp yapacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Örgüt ve Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ve diğer MYK üyeleriyle birlikte aralarında Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş, Tunç Soyer ve Zeydan Karalar’ın da olduğu CHP’li 250 belediye başkanı Gaziantep’teki çalıştaya katılacak. 18-19-20 Haziran’da gerçekleştirilecek çalıştay, her an olabilecek bir erken seçim için de hazırlık anlamında.”

Uçar açıklamasını daha sonra şu şekilde sürdürdü; “Gaziantep olarak çok önemli bir toplantıya ev sahipliği yapacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gerçekleşecek toplantı hem örgütümüze büyük ölçüde moral ve dinamizm hem de şehrimize katkı sağlayacaktır. Bu vesile ile Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarımız Sayın Oğuz Kaan Salıcı ve Sayın Seyit Torun başta olmak üzere toplantının ilimizde gerçekleşmesi talebini onaylayan tüm MYK Üyelerimize CHP Gaziantep İl Örgütü adına teşekkürlerimi sunarım. Böylesine kritik bir toplantının Gaziantep’te yapılması sayın Genel Başkanımızın Gaziantep’e verdiği önemi göstermektedir. Bizlerde sayın Genel Başkanımızın güvenini boşa çıkartmayarak Gaziantep’te partimizi tekrar eski başarılı günlerine hep birlikte taşıyacağız. Çalıştay yerel yönetimler, eski belediye başkanları, bu konuda çalışmalar yapan akademisyenler ve sivil toplum örgütlerinin görüşleri alınarak yapılacak ve çalışmanın ardından CHP’nin Yerel Yönetimler Politikası Belgesi hazırlanacak”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?