USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP, 25 Aralık’ta kurtuluş şehitleri anısına mevlit okutacak

CHP Gaziantep İl ve ilçe yöneticileri, İl Başkanı Nesrin Tuncel ve Milletvekili Akif Ekici öncülüğünde hafta sonu köy ziyareti gerçekleştirildi.

CHP, 25 Aralık’ta kurtuluş şehitleri anısına mevlit okutacak
13-12-2015 19:17
Google News
Heyet, Kertil civarındaki köylerin ileri gelenleri ile birlikte Hacıköprü Köyü’nde bir araya geldiler. CHP İl Başkanı Nesrin Tuncel, Gaziantep’in Kurtuluş günü olan 25 Aralık akşamı mevlit okutacaklarını söyledi.


ELEKTİRİK KESİNTİLERİ BÜYÜK SIKINTI 



Milletvekili Akif Ekici’ye ‘elektrik kesintileri’ konusunda sorunlarını dile getiren vatandaşlar, çoğu zaman günde 8-9 saat kesilen elektriklerin, gerek sulama, gerekse aydınlanma konusunda kendilerini zor durumda bıraktığını söylediler. Bu sırada ziyarete hazır bulunan Prof. Dr. Haluk Savaş, Fethi Albayram gibi alanlarında uzman doktorlar, sağlık sorunu yaşayan insanlara ücretsiz sağlık taraması yaptılar.


“365 GÜN HALKIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ”



Geçtiğimiz günlerde, CHP Gaziantep İl Başkanlığı görevine seçilen ve ilk kadın İl Başkanı unvanını alan Nesrin Tuncel ise yaptığı konuşmada, Gaziantep’te ön yargıları yıkacaklarını ve sadece seçim zamanlarında değil 365 gün halkımızın yanında olacaklarının mesajını verdi.


CHP’DEN 25 ARALIK KURTULUŞ GÜNÜ’NDE MEVLİD



CHP Gaziantep İl Başkanı Nesrin Tuncel, “Atatürk ve silah arkadaşlarını, emperyalist işgalcilere karşı hiçbir yardım almadan Antep’i savunarak, düşman işgalinden kurtaran Şahinbey, Karayılan, Şehitkamil, ve 6 bin 317 şehidimizi şükranla anıyoruz. Gazi şehrimizin kurtuluş gününe denk gelen Cuma akşamı Kur’an-ı Kerim ve Mevlid-i Şerif okutacağız. Tüm halkımızı davet ediyoruz” diye konuştu.


“SÖZÜMDE DURUYORUM”



Ziyaret esnasında bir konuşma yapan CHP Gaziantep Milletvekili Akif Ekici, siyasette dürüstlüğe imza attığını belirterek, “Geçtiğimiz günlerde Uluslararası Şeffaflık Örgütü’nün düzenlemiş olduğu "Açık Koalisyon" girişimi kampanyasına Gaziantep’ten katılan ben oldum, ve taahhütnameyi imzaladım. Bu taahhütname ile birlikte milletvekilliği görevim süresince yolsuzlukla mücadele etme, hesap verilebilirlik, dürüstlük, hukukun üstünlüğü ilkelerinin esas alınmasını destekleyerek söze vermiş oldum. Siyasetçi dürüst olmalı yaptığı her şeyin hesabımı verebilmelidir. Milletvekili seçilmezden önce halkımıza bir söz vermiştim, ve seçildikten sonra da halkımızın vekili olacağımı söylemiştim. Şimdi bu sözümde duruyorum ve kapılarımızı sonuna kadar halkımıza açtık ” şeklinde konuştu.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?