USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Cengiz Şimşek ve eşinin 100 hayırsever gururu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla “100.Yılda 100 Hayırsever” Kampanyası’nın ödül töreni gerçekleşti. Törende Melike Tekstil'in sahibi Cengiz Şimşek ve eşi Ayuş Şimşek eğitime katkılarından dolayı madalya ile ödüllendirildi.

Cengiz Şimşek ve eşinin 100 hayırsever  gururu
05-12-2021 22:34
05-12-2021 22:40
GAZİANTEP
Google News
Gaziantep’in en fazla ihracat yapan firmaları arasında 19. sırada yer alan, ISO 500 büyük sanayi kuruluşları içinde  bulunan Melike Tekstil  Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Şimşek ve eşi, Şahinbey ilçesinde 24 derslikli Fen Lisesi, spor salonu ve 200 kişi kapasiteli  pansiyon yaptırarak 100. Yılda 100 Hayırseverden biri olmanın gururunu yaşadı.
Gaziantep’in Fransız İşgalinden Kurtuluşu’nun 100’üncü yıl etkinlikleri kapsamında Gaziantep Valiliği ve Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan “100. Yılda 100 Hayırsever” Kampanyası’nın ödül töreni İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ve Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Gaziantep Valisi Davut Gül, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Milli Eğitim Gaziantep İl Müdürü Yasin Tepe, STK Başkanları, eğitim kampanyasına katılan iş insanları  katıldı.
“Sizler muhterem insanlarsınız.”
Protokol masasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile akşam yemeğinde aynı masada birlikte olan  ve fotoğraf çekilirken samimi görüntüler sergileyen Cengiz  Şimşek’e bir teşekkür de Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gecede yaptığı konuşmada Gaziantepli sanayicilerin ve hayırseverlerin Türkiye’de örnek olduğunu dile getirip, destek olan hayırseverlere “Muhteremler” diyerek teşekkür etti. 
Cengiz Şimşek'e madalyasını ve belgesini takdim eden Gaziantep Valisi Davut Gül ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, desteklerinden dolayı  Melike Tekstil'e teşekkür etti.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?