USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Çelik: 15 Temmuz, darbe düşüncelerinin noktalandığı gündür

Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik “15 Temmuz Hain Darbe Girişiminin başarısızlıkla sonuçlanmasında basının büyük katkıları olmuştur” dedi.

Çelik: 15 Temmuz, darbe düşüncelerinin noktalandığı gündür
15-07-2018 15:19
Google News
Türkiye’nin en üst çatı basın meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonuna bağlı Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu ve Mardin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik tarafından15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü” nedeniyle yazılı bir açıklama yaptı.

GGF Genel Başkanı ve Mardin  Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Çelik  yaptığı yazılı basın açıklamasında,  Türk basınının 15 Temmuz hain darbe girişiminde aziz milletimizle omuz omuza mücadele ettiğine dikkat çekti.

Çelik “Ülkemizde geçmişten günümüze yaşanan ve son örneği 15 Temmuz’da gerçekleşen darbe girişimleri, kişi hak ve özgürlükleri ile basın özgürlüğüne son veren, demokrasimiz ve geleceğimiz adına endişe verici girişimlerdir. Bu girişimlerin her zaman karşısında olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu, bağlı federasyonlar ve Gazeteci Cemiyetleri, 15 Temmuz darbe girişimin başarısızlıkla sonuçlanması için kendilerine düşen görevi yerine getirmiştir.

15 Temmuz 2016 ‘da olduğu gibi bugün de aynı kararlılıkla darbeye ve darbeci zihniyete birlikte tek yürek halinde karşı olan Güneydoğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu, ülkemizi karanlık günlere götürme girişimlerine kararlılıkla karşı duracaktır.

15 Temmuz’da demokrasimiz için canını çekinmeden feda eden şehitlerimize,  daha Allah’tan rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü’nde  GGF olarak, darbe düşüncesine bile tahammül edemeyeceğimizi, demokrasimizin ve özgür basının savunucusu olmaya her daim devam edeceğimizi duyuruyoruz.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?