USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

CANLI | Alanyaspor Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası A Spor Yayın Linki Maç İzle

Süper Lig'in iki formda ekibi Alanyaspor ile Adana Demirspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finale kalabilmek için mücadele edecek. Alanyaspor Adana Demirspor maçı A Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek. Ancak, iki takımın taraftarı karşılaşmanın ne zaman başlayac

CANLI | Alanyaspor Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası A Spor Yayın Linki Maç İzle
10-02-2022 17:23
Google News

Süper Lig'de üst sıraları hedefleyen iki ekip, Alanyaspor ve Adana Demirspor bugün Ziraat Türkiye Kupası Son 16 turunda kozlarını paylaşacak. İki takım da çeyrek finale kalmak için varını yoğunu ortaya koyacak. Fakat sıkışık fikstürden ötürü ekiplerin rotasyona gidip gitmeyeceği merak edilen konu başlıkları arasında. Öte yandan, Alanyaspor Adana Demirspor maçı A Spor kanalından canlı olarak izlenebilecek. Takımların binlerce taraftarı da karşılaşmanın ne zaman ve saat kaçta başlayacağını merak ediyor. Diğer taraftan, TFF'nin sitesinde müsabakanın VAR ve AVAR hakemleri de duyuruldu. İşte, Alanyaspor Adana Demirspor A Spor canlı izle yöntemleri...

ALANYASPOR ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI İZLE (A SPOR LİNK)

Alanyaspor Adana Demirspor Maçı Nasıl Canlı İzlenir?

Alanyaspor Adana Demirspor maçını A Spor kanalından canlı olarak izleyebilirsiniz. Televizyon harici bir bağlantıyla da müsabakayı seyretmek mümkün. Örneğin, A Spor'un internet sitesinden veya YouTube kanalından karşılaşmayı takip edebilirsiniz. Ancak, internet yayınının uydu yayınından 30 saniye geç geldiği biliniyor. Ek olarak, TümSpor sayfasından müsabakaya dair tüm gelişmelerden tam zamanında haberdar olabilirsiniz.

Alanyaspor Adana Demirspor canlı izle

Alanyaspor Adana Demirspor Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Alanyaspor Adana Demirspor maçı 10 Şubat Perşembe günü saat 17.30'da oynanacak. Müsabaka, Alanyaspor'un evi Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda organize edilecek. Karşılaşmanın oynanacağı saatlerde kentteki hava sıcaklığının 14 derece olacağı ve yağış yağmayacağı bekleniyor. Bu stadyumda, son olarak Galatasaray maçı oynanmış ve taraflar sahadan 1-1'lik eşitlikle ayrılmıştı.

Alanyaspor Adana Demirspor A Spor izle

Alanyaspor Adana Demirspor Maçının 11'leri

ALANYASPOR: Marafona, Fer, Umut, Efecan, Awaziem, Eduardo, Milunovic, Mevlja, Borja, Oğuz, Tayfur

ADANA DEMİRSPOR: Vedat, Svensson, Samet, Tayyip, Alper, Stambouli, Sinan, Yunus, Erhun, Akintola, Britt Assombalonga

Alanyaspor Adana Demirspor Hakemler (VAR ve AVAR Dahil)

Ümit Öztürk

Ali Tuna

Cemil Tunç

Reşat Onur Coşkunses

Hüseyin Göçek (VAR)

Kemal Yılmaz (AVAR)

Mustafa Hakan Belder (AVAR)

Alanyaspor Adana Demirspor Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu

Alanya ile Demirspor Arasındaki Rövanş!

İki Süper Lig ekibi Alanyaspor ile Adana Demirspor, bundan 5 sene önce TFF 1. Lig Play-Off finallerinde karşılaştı. O karşılaşmanın normal süresi 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Müsabakada eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Adana Demirspor, 2 penaltıyı kaçırınca Alanyaspor 4-2'lik skorla Süper Lig'e yükseldi. İki ekip 5 yılın ardından bu sezonun ilk devresinde kozlarını paylaştı. O müsabakayı da deplasmandaki Adana Demirspor 3-1 kazanmasını bildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?