USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Büyükşehir, Karataş Oto Sanayi Sitesi’nin Yollarını Asfaltladı

Hizmet sınırları genişleyen ve her geçen gün gelen göçle büyüyen Gaziantep’in altyapı çalışmalarını yenileyen Büyükşehir Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarını Karataş bölgesinde sürdürüyor.

Büyükşehir, Karataş Oto Sanayi Sitesi’nin Yollarını Asfaltladı
16-11-2015 14:28
Google News
Karataş Oto Sanayi Sitesi’ne giden yolun imar çalışmalarını yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, yaklaşık 2 aylık yol açma çalışmalarını tamamladı. Önce imar çalışmaları yapan Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, daha sonra asfalt çalışmalarını tamamladı.

3 km uzunluk ve 35 metre genişliğindeki yolda asfaltlama çalışmalarını tamamlayan ekipler, Mavikent Mahallesi 135115 nolu cadde ve 135040 nolu caddeleri de asfaltladı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri daha öncede GATEM Sebze Hali, Ayakkabıcılar Sitesi, Fıstıkçılar Sitesi, Nakliyatçılar Sitesi, Oduncular Sitesi, Örnek Sanayi Sitesi, Sanayi Mahallesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarını yenilemişti.

Fen İşleri ile GASKİ ekipleri bu bölgelerde asfalt, kaldırım, kilit taşı, bordür, kanalizasyon, içme suyu gibi alanlarda çalışmalar yapmıştı.

’"
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?