USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bünyamin Süral’den Oktay Derelioğlu’na Sert Tepki !

Geçtiğimiz günlerde bu takım hiç antrenman yapmamış açıklaması yapan Gaziantepspor teknik direktörü Oktay Derelioğlu’na, Bünyamin Süral sert tepki gösterdi.

Bünyamin Süral’den Oktay Derelioğlu’na Sert Tepki !
01-02-2018 09:48
Google News
Oktay Derelioğlu’nun açıklamalarına tepki gösteren Teknik Direktör Bünyamin Süral, “Biz sezona başlarken genç bir takım kurduk. Özellikle ben sezon başında göreve geldiğimde bu takımla antrenman yapacak yer bulamıyorduk, işçiler sahayı işgal etmişti, yemek yoktu, yönetim yok, hiçbir imkan verilmedi. Buna rağmen ben bir aile reisi olarak bu çocukları başımıza topladık. Ve biz antrenmanın en iyisini yaptık. Benim dönemimde, sizlerde gördünüz sahanın her yerinde baskı yapan, oyundan kopmayan, disiplini elinden bırakmayan ve haddini bilerek oynayan bir takım vardı. Tabi bu başkan geldiğinden sonra bir türlü bizim yıldızımız barışmadı” dedi.




ESKİ HOCALARA HAKSIZLIK YAPILMASIN

 

Bünyamin Süral, “Bir gün Araban Belediyespor ile bir özel maç yapalım dedik, neymiş kendine haber etmediğim için olmadı. Vay efendim, kıyameti kopardı. Bende salı günü oynamayan çocukları oynatmak için özel maç yapalım dedim. Oktay efendi, sen devre arasında gelmişsin, o zaman antrenmanı sen yaptıraydın. Sen neredeydin şu ana kadar. Benden sonra Faik hoca geldi, Faik Demir’in de fedakarca bu takıma her şeyini verdiğine eminim. Ama içeride öyle atmacalar var ki, ne Faik’in rahat çalışmasına nede benim rahat çalışmama meydan verdiler. Herkesin kafasında bir şeyler var. Şimdi ben soruyorum, Oktay’a sen geleli 1.5 ay oldu, sen niye antrenman yaptıramadın. Senin işin, geçmiştekileri mi eleştirmek, yoksa işini mi yapmak. Sen işini yapacaksın” diye konuştu.

 

BAŞKAN BENİ TANIMIYOR

 

Gaziantepspor Kulüp Başkanı Huzeyfe Durmaz’ın, “Hocam sen nerede futbol oynadın” diyerek Bünyamin Süral’a bu soruyu sorması herkesi şok ederken, Süral ise, “Oturuyoruz bana böyle dedi. Bende İstasyon sahasında bile oynadım. Nerede oynadığımı araştırın göreceksiniz dedim. Şu taziyeniz bitsin, sonra sizle görüşelim dedim. Taziye bittikten sonra zaten birbirimize girdik. Yeni şunu demek istiyorum, benden sonra Faik Demir geldi onu da rahat bırakmadılar. Amaçları bu kulübü kapatmak. Başkan diyormuş ki, 4 milyon 800 bin TL para verdim. Kime verdin? Hocaya vermedin, topçuya vermedin, kimseye tek kuruş ödemedin. Futbolcuları 1500 TL asgari ücretle oynatıyorsun. Bana diyor ki, 49,5 bin TL aylık çocukların maaşı var diyor. Ben kulüpten 5 kuruş para almadım. Daha bununlü birlikte kendi çocuklarımdan para alarak ben futbolcularımıza destek olmaya çalıştım.

 

Neymiş, başkanlığa gelmeden önce harcamış bu parayı. Nereye harcadın, bunun hesabını soran yokki kendine. Oktay’ın da bu tür açıklamalarını, kendisi yapmıyor, kendisine bu açıklamaları yaptırıyorlar. Yoksa hiçbir hoca, giden hocanın arkasından böyle konuşmaz” dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?