USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Boyd'un sözleri geceye damga vurdu!

Beşiktaş'ın devre arası transfer döneminde Sivasspor'a kiralık gönderdiği Tyler Boyd'un Galatasaray maçı sonrası yaptığı "Beşiktaş'a yardımcı olduğum için çok mutluyum" açıklamaları tartışma yarattı. Tyler Boyd'un bu sözleri daha önce büyük takımlardan, Anadolu

Boyd'un sözleri geceye damga vurdu!
08-03-2021 16:06
Google News

Galatasaray'a karşı bir gol kaydeden Tyler Boyd, maç sonunda yaptığı açıklamada, "Sivasspor ve Beşiktaş'a yardımcı olduğum için çok mutluyum." dedi. Bu açıklamalar sosyal medyada gündem oldu. Özellikle Galatasaray ve Fenerbahçeli taraftarlar bu sözlere büyük tepki gösterdi.

Geçtiğimiz sezonlarda üç büyüklerden Anadolu takımlarına transfer olan futbolcuların etik olmayan bu tarz maç sonu açıklamalarına da tanıklık etmiştik.

PODOLSKİ: MAYISLAR BİZİMDİR

Daha önce Galatasaray'da forma giyen Podolski'nin Antalyaspor'da oynadığı dönemde Twitter hesabından "Mayıslar bizimdir" paylaşımı çok eleştirilmişti.

AATIF: ŞAMPİYON ADAYIM FENERBAHÇE

Benzer açıklamalar arasında Fenerbahçe'den Antalyaspor'a transfer olduğu dönemde Aatıf Chahechouhe'nun da "Şampiyon olabilecek takımlar sıralamasında birinci sıraya Fenerbahçe'yi koyarım" sözleri çok tartışılmıştı.

ÜMİT KARAN: FENERBAHÇE ŞAMPİYON OLMASIN DİYE GOLÜ ATMAK İSTEMEDİM

Bu konuda futbolu bıraktıktan sonra Ümit Karan da bir itirafta bulunmuştu ve Eskişehirspor'da oynadığı yıllara atıfta bulunarak, Eskişehirspor - Trabzonspor maçında "Fenerbahçe'nin şampiyon olmasını istemem o yüzden Eskişehir formasıyla bu golü atmak istemedim" şeklinde bir söylemi olmuştu.

Futbolcuların taraftar kimliklerinden sıyrılamadan yaptıkları bu etik olmayan açıklamalar Türk futbolundaki kaos ortamını da tetiklemeye devam ediyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?