USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bir gönül birliği

Gaziantep'li hayırsever spor eğitmeni Hacı Kömürcü ve beraberindeki ekip arkadaşları, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gaziantep'in Bostancı mahallesindeki 20 çocuğa yapmış olduğu yardım kapsamında hem çocukları hem ailelerini mutlu etti.

Bir gönül birliği
20-05-2021 14:11
20-05-2021 14:12
Google News
Spor eğitmeni Hacı Kömürcü ve beraberindeki ekip önce çocukları Bostancı Mahallesinden alıp, kale altında bulunan bir işletmeci desteğiyle yemek yedirdi. Ardından çocuklarla Gaziantep Çarşısına giden Kömürcü, bir mağaza yardımı aracılığıylada çocuklara hediye edilen, giyim kıyafetleriyle çocukları sevindirdi.

Yardımsever spor hocası biz yaptığımız yardımları reklam olarak değil, insanları ve halkımızı teşvik etmek amacıyla düzenlediklerini belirtti.


Çocukları mutlu etmek adına yardımda bulunan işletme sahibi Faruk Kılınçoğlu ise çocuklar ülkemizin geleceği, bu çocukları ve nerede zor durumda olan insan varsa mutlu etmek görevimiz, nerede ne zaman yardıma ihtiyaç duyan birileri varsa kapılarımız sonuna kadar açıktır ifadesini kullandı. 


Ailelerde bu durumdan çok memnun olduklarını, ekonomik durumlarının bazı şeylere yetişemediğini söyleyerekten, Hacı Kömürcü ve beraberindeki ekip arkadaşlarına teşekkürlerini sundu.

Yardımsever vatandaşlar, her hafta ayrı mahallelerdeki durumu iyi  olmayan insanlara ve çocuklara yardım eli uzatacağını, gelecek haftalarda Gaziantep'in bir çok farklı semtinde yardım projelerini devam edeceklerini söyledi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?