USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş, şampiyonluk yolunda kritik Rize virajında! Canlı anlatım

Süper Lig'de lider konumda olduğu için şampiyonluğun en güçlü adayı olarak gözüken Beşiktaş 38. hafta maçında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Son 3 deplasmanda 5 puan kaybeden Beşiktaş rakibini yenerek puan kaybı yaşamak istemiyor. Çaykur Rizespor ise zorlu ra

Beşiktaş, şampiyonluk yolunda kritik Rize virajında! Canlı anlatım
28-04-2021 23:37
Google News

Lider Beşiktaş, Süper Lig'in 38. haftasında Çaykur Rizespor'a konuk olacak. Geçen hafta Kayserispor'u yenerek 3 puanlık farkı koruyan Siyah-Beyazlı takım Çaykur Rizespor'u da yenerek kayıp yaşamak istemiyor. Orta sıralarda bulunan Çaykur Rizespor ise güçlü rakibini eli boş göndermenin hesaplarını yapıyor.

23 GALİBİYET VE 6 YENİLGİ

Ligin 37. haftasında Kayseri'yi 3-1 yenen Beşiktaş, 23 galibiyet, altışar beraberlik ve yenilgiyle 75 puan toplayarak bu maça lider çıktı. Rizespor ise 10 galibiyet, 12 beraberlik ve 13 yenilgi sonunda 42 puan elde etti.

İLK MAÇ 6-0

Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan maçı Beşiktaş tam 6-0 kazanmıştı. O maçta şov yapan Larin, sakatlığı sebebiyle değerlendirilemedi.

Çaykur Rizespor - Beşiktaş maçı 11'leri:

Çaykur Rizespor: Gökhan, Baiano, Selim Ay, Montassar Talbi, İsmail, Dokovic, Erik Sabo, Yasin Pehlivan, Michalak, Boldrin, Samudio

Beşiktaş: Ersin, Dorukhan, Welinton, Vida, N'Sakala, Souza, Ghezzal, Atiba, Ljajic, N'Koudou, Gökhan

CANLI ANLATIM

M.Ö.GÖKHAN KURTARDI! Josef'in pasıyla topla buluşup ceza sahasına doğru sokulan N'Koudou'nun şutunda kaleci Gökhan Akkan gole izin vermedi.

M.Ö.Karşılaşmanın ilk düdüğü ve maç başladı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?