USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş hedefe kilitlendi

BB Erzurumspor'u deplasmanda 4-2 yenerek puanını 70 yapan Beşiktaş, şampiyonluk yolunda adım adım ilerliyor. Siyah-beyazlılar, kalan 8 maçta 17 puan toplarsa şampiyonluk kupasını kaldıracak.

Beşiktaş hedefe kilitlendi
12-04-2021 13:26
Google News
Süper Lig'in 34. haftasında BB Erzurumspor'u Larin, Oğuzhan, Ghezzal ve Gökhan Töre'nin golleriyle 4-2 mağlup eden Beşiktaş, puanını 70 çıkarırken rakipleriyle de arasındaki farkı açtı. En yakın rakibi Fenerbahçe'yle arasında 7 puan fark olan siyah-beyazlılar, ligin kalan 8 haftasında hanesine 17 puan yazdırması durumunda şampiyonluğunu ilan edecek. Ligin en fazla kazanan, en az beraberlik alan ve en az kaybeden ekibi durumundaki Beşiktaş, dün akşam aldığı galibiyetle birlikte son haftalara girilirken büyük bir avantaj elde etti.

Atiba kariyer rekoru kırdı

Beşiktaş'ın Kanadalı yıldızı Atiba Hutchinson, BB Erzurumspor deplasmanında yaptığı asistle kariyer rekoru kırdı. Bu sezon boy gösterdiği maçlarda 4 gol atan ve 8 asist yapan Atiba, Erzurum deplasmanında maçın 10. dakikasında Larin'in attığı golün asistini yaparak asist sayısını 9'a çıkardı ve 13 gole direkt etki ederek kariyer rekoru kırdı. Geçtiğimiz sezonu 6 gol ve 6 asistle tamamlayarak 12 gole etki eden tecrübeli oyuncu, bu sezon gösterdiği performansla, bu sayıyı geride bırakarak kariyerinin gole en fazla etki ettiği sezonunu yaşadı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?