USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BÄ°ST 0.000
Spor

Beşiktaş Göztepe Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?

Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor? Ziraat Türkiye Kupası'nda Son 16 turunun kapanış müsabakası Beşiktaş ile Göztepe Spor Kulübü arasında oynanacak. Beşiktaş'ta Önder Karaveli, Göztepe'de de Nestor El Maestro, Türkiye Kupası'ndaki i

Beşiktaş Göztepe Ziraat Türkiye Kupası maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanıyor?
10-02-2022 13:09
Google News

Süper Lig'in güçlü ekiplerinden Beşiktaş ile Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası'nın 5'inci turunda kozlarını paylaşıyor. İki takımın taraftarı da karşılaşmanın yayın bilgilerini ve tarihini araştırıyor. Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? Beşiktaş Göztepe maçında görev alacak saha içi hakemleri de önceki günlerde Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet adresinden paylaşıldı. Öte yandan, Önder Karaveli ile Nestor El Maestro'yu son derece kritik bir eşik bekliyor. İki hoca da Süper Lig temposuyla Kupa temposunu bir arada yürütmekle yükümlü. İşte, maçın muhtemel 11'leri, yayın bilgisi ve hakemler...

Beşiktaş Göztepe Maçı Ne Zaman ve Saat Kaçta?

Beşiktaş Göztepe maçı 10 Şubat Perşembe günü saat 20.30'da oynanacak. Karşılaşmaya Siyah Beyazlı ekibin sahası Vodafone Park'ta organize edilecek. Müsabakanın oynanacağı saatlerde hava sıcaklıklarının 6 derece olacağı ve yağışsız geçeceği düşünülüyor. Ancak, Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre; maçın oynanacağı saatlerde yüzde 9 yağış ihtimali var.

Beşiktaş Göztepe maçı ne zaman ve saat kaçta?

Beşiktaş Göztepe Maçı Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Beşiktaş Göztepe maçı A Spor kanalında canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca, A Spor internet sitesinde ve YouTube kanalında da karşılaşma canlı olarak futbolseverlerle buluşturulacak. Bunun dışında, maçın canlı anlatımını; müsabakaya dair tüm gelişmeleri TümSpor sayfasından öğrenebilirsiniz.

Beşiktaş Göztepe maçı hangi kanalda?

Beşiktaş Göztepe Maçının Muhtemel 11'leri

BEŞİKTAŞ: Ersin, Montero, Vida, Rıdvan, Rosier, Mehmet, Can, Alex, Larin, Ghezzal, Güven

GÖZTEPE: İrfan Can, Atınç, Angel, Moubandje, Murat, Atakan, Soner, Tijanic, Baku, Halil, Cherif Ndiaye

Yasin Kol

Murat Ergin Gözütok

Mustafa Savranlar

Onur Özütoprak

Beşiktaş Göztepe Maçının Biletleri Ne Kadar?

Beşiktaş Göztepe maçının biletleri PassoLig üzerinden satışa sunuldu. Biletler 65 TL'den başlayıp 525 TL'ye kadar çıkıyor. 8. Kategorideki koltuklar 65 TL'den satılırken, 100 VIP'teki koltuklar da 525'e listelendi. 

Beşiktaş Göztepe Ziraat Türkiye Kupası

İzmir temsilcisi Göztepe Spor Kulübü, turnuvaya dördüncü turdan katılım sağladı. Dördüncü turda, Adıyaman temsilcisi Kahta 02 Spor'u 5-0'lık net skorla mağlup etti. Beşinci turda da Samsunspor'u kaptan Halil Akbunar'ın attığı golle 1-0 geçti. Beşiktaş ise turnuvaya doğrudan beşinci turdan katıldı. İzmir temsilcisi Altay'ı 1-0 yenen Siyah Beyazlılar, Son 16 turunda da bir başka İzmir ekibiyle eşleşti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKÄ°P EDÄ°N...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?