USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | İşte BJK FB maçı 11'leri!

Beşiktaş Süper Toto Süper Lig'in 31. haftasında evinde Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Lig lideri Kara Kartal ezeli rakibini sahasında mağlup ederek liderliğini sürdürmenin planlarını yapıyor. Siyah Beyazlıların 5 puan gerisinde 3. sırada bulunan Sarı Lacivertliler ise deplasmanda ka

Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? | İşte BJK FB maçı 11'leri!
18-03-2021 23:11
Google News

Süper Lig'in 31. haftasında Kara Kartal Sarı Lacivertlileri konuk ediyor. Şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerleyen Siyah beyazlılar sahasında oynayacağı derbi mücadelesinde ezeli rakibini yenerek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Son haftalarda ki kötü gidişatına dur diyemeyen ve liderin beş puan arkasında kalan Sarı Lacivertliler ise derbide galip gelip yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Bu hafta oynanacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte BJK FB maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan bilgiler...

FENERBAHÇE BEŞİKTAŞ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Beşiktaş Vodafone Park'ta Fenerbahçe'yi ağırlıyor. BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 21 Mart Pazar günü saat 19.00'da başlayacak. Halil Umut Meler'in düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Cevdet Kömürcüoğlu yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemliğine ise Suat Arslanboğa atandı. 

İŞTE BJK FB MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ!

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef De Souza, N'Koudou, Oğuzhan, Ghezzal, Dorukhan, Aboubakar. 

Fenerbahçe: Altay, Serdar, Novak, Attila, Nazım, Sosa, Mert Hakan, Pelkas, Gustavo, Osayi, Thiam.

BEŞİKTAŞ'TA TEK EKSİK GÖKHAN TÖRE

Siyah Beyazlılarda Fenerbahçe maçı öncesi sakatlığı bulunan tek isim Gökhan Töre. Baldır sakatlığı yaşayan Gökhan Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek. Kara Kartalda kart cezalısı isim bulunmazken, iyileşen ve antrenmanlara başlayan Cenk Tosun'un Tecrübeli Teknik Direktör Sergen Yalçın tarafından derbi kadrosuna dahil edilmesi bekleniyor. 

FENERBAHÇE DERBİ ÖNCESİ 4 KİŞİ EKSİK

Bu hafta oynanacak maçta Beşiktaş'la karşılaşacak olan Sarı Lacivertlilerde sakatlığı bulunan Perotti, Mesut Özil, Sinan Gümüş ve geçen hafta oynanan Gençlerbirliği maçında sakatlanarak yerini Nazım'a bırakan Gökhan Gönül, derbi kadrosunda yer almayacaklar. Öte yandan Kadıköy Temsilcisinde kart cezalısı isim bulunmuyor.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE 285. KEZ KARŞI KARŞIYA!

Bu hafta oynanacak olan derbi maçında karşı karşıya gelecek olan Beşiktaş ve Fenerbahçe Süper Lig tarihinde 285. kez birbirleriyle karşılaşacaklar. Daha önce 284 müsabakada karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Kara Kartal 103 kez galip gelirken, Sarı Lacivertliler 101 maçı kazanan taraf oldu. Geride kalan 80 karşılaşmada ise taraflar sahadan bir puana razı olarak ayrıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?