USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken sözler

Ebru Timtik anmasına katılmak için mezarlığı giden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan, kimlik kontrolü sırasında polislerle gerginlik yaşadı. Polislerle 'Kimliği soruyorsunuz, tanımıyor musunuz? Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim' diyen Gülsüm Elvan'a bir polis, 'Ben mi

Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken sözler
27-08-2021 20:36
Google News

Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) avukatı Ebru Timtik'in anmasına Gezi Parkı olayları sırasında kafasına gaz kapsülü isabet eden ve hastanede hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın annesi Gülsüm Elvan da katıldı. Mezarlık girişinde kimlik kontrolü yapmak isteyen polislerle tartışan anne Gülsüm Elvan'a yönelik polislerden biri tepki çeken bir ifade kullandı.

"ÖYLEYSE İYİ YAPMIŞIM"

dokuz8haber'in kamerasına yansıyan görüntülerde anne Elvan, kendilerine kimlik kontrolü yapmak isteyen polislerle Berkin Elvan üzerinden gerginlik yaşadı. Tartışmada anne Elvan, "Kimliğimi soruyorsunuz, tanımıyor musunuz? Öldürdüğünüz çocuğun annesiyim" dedi. Bir polis de anne Elvan'a "Ben mi öldürdüm?" diye sordu. Elvan'dan "Evet" yanıtını alan polis, "Öyleyse iyi yapmışım" dedi. Polisin sözlerine Gülsüm Elvan'dan ve çevredekilerden tepki geldi.

Berkin Elvan'ın annesine polisten tepki çeken sözler
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?