USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkent'te Filistin şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı

Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde cuma namazı sonrasında İsrail'in saldırıları sonucu şehit olan Filistinliler için gıyabi cenaze namazı kılındı.

Başkent'te Filistin şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı
14-05-2021 19:06
Google News

İsrail'in saldırıları sonucunda İsrail güçlerinin, teravih namazını kılmak üzere Mescid-i Aksa'ya gelen Filistinlilere ses bombaları ve plastik mermi ile saldırılarında çok sayıda insan yaralanıp ardından devam eden saldırılarda da çok sayıda insan şehit düşmüştü. Ankara Hacı Bayram-ı Veli Camii'nde cuma namazı sonrası toplanan kalabalık bir grup, Filistin'de söz konusu saldırılarda şehit düşenler için İsrail'i protesto etti ve gıyabi cenaze namazı kıldı.

Anadolu Gençlik Derneği Şube Başkanı Ahmet Şanver ve Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ankara İl Temsilcisi Mehmet Savaş şehit olan Filistinlilere yönelik kınayıcı birer konuşma yaptı. Şanver ve Savaş'ın konuşmaları esnasında kalabalık grup İsrail'e yönelik slogan da attı. Kalabalık grup, tekbir getirerek, “Oluk oluk kan aksa, kurtulacak El Aksa, katil İsrail, Filistin'den defol, cenk, cihat, şehadet, Avrupa değil İslami Birlik. Dur de, dur de, siyonizme dur de, kanımız aksa da zafer İslam'ın, Müslüman uyuma, mescidine sahip çık, Mehmetçik Kudüs'e, Kudüs bizim onurumuzdur” diye slogan attı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?