USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Sarı, taziye evi inşaatını inceledi

Nizip Belediye Başkanı Mehmet Sarı, İlçe Kaymakamı Kemal Şahin ve Nizip Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve hayırsever iş adamı Mehmet Özyurt ile birlikte Sultan Abdülhamid Mahallesinde mülkiyeti Nizip Belediyesine ait olan alanda Mehmet Özyurt tarafından yaptırılan bay bayan taziye evi ile Süheyla Özyurt Eğitim Merkezi inşaatını inceledi.

Başkan Sarı, taziye evi inşaatını inceledi
02-03-2021 21:27
Google News

Yapılan çalışmayla belirtilen bölgede ihtiyaç duyulan sosyal tesislerin eksiliğini gidereceklerini söyleyen Başkan Sarı, böyle bir hayra vesile olan değerli hayırseverimiz Mehmet Özyurt ve ailesine teşekkür ediyor bu hizmetin güzel ilçemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.
Hayırsever Özyurt ise, Devletimize destek vatandaşımıza katkı sunmak adına Sultan Abdülhamit Mahallesi’nde bay ve bayan taziye evi ve eğitim merkezi yaptırma kararı aldık bu kararımıza destek veren Belediyemize teşekkür ediyor yapılacak olan her iki tesisinde ilçemize hayırlı olmasını diliyorum şekline konuştu.
Kaymakam Şahin ise, ilçemize böylesine güzel eserlerin kazandırılmasına katkı sağlayan hayırseverimize ve ailesine teşekkür ediyor şimdiden her iki tesisin hayırlı olmasını temenni ediyorum dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?