USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN FATMA ŞAHİN’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, köklü, güçlü, tarih, kültür ve dini değerlerde karşılık bulan annelerin en değerli varlıklar olduğunu belirtti.

BAŞKAN FATMA ŞAHİN’DEN ANNELER GÜNÜ KUTLAMASI
07-05-2016 10:59
Google News
Başkan Fatma Şahin, anneler günü nedeniyle yayımladığı mesajında Milli, manevi değerlerin ilk öğrenildiği yerdir ana kucağı olduğunu belirterek, annelerin köklü, güçlü, tarih, kültür ve dini değerlerde karşılık bulan en değerli varlıklar olduğunu ifade etti. Şahin’in mesajından “Varlık sebebimiz, yüzümüze kondurulan ilk öpücük, başımızı okşayan ilk el, kulağımıza fısıldanan ilk sesin sahibi, sevginin, şefkat ve merhametin kaynağıdır annelerimiz. Hayata hayat veren, cana can katan, bizlere hayatı öğreten, bizlerin kişiliğini yoğuran, geleceğe hazırlayandır. Çocuk, aile, toplum onların ellerinde şekillenir ve biçim kazanır. Milletler onların ışıklarıyla güçleriyle aydınlanır” denildi. Annelerin hayatını değiştirmenin çocuğu, aileyi, toplumu, Türkiye’yi değiştirmek anlamına geldiğini vurgulayan Şahin, “Bizleri canından, ruhundan, özünden bir parça olarak gören ve tüm hayatını bizim hayatımızın daha iyi olması için harcayan annelerimizin hakkını asla ödeyemeyiz. Biz ancak ve ancak onlara layık, hayırlı birer evlat olarak onlara olan borcumuzu ödemeye çalışabiliriz. Bizler için tüm zorluklara göğüs geren, bizlere iyiliği, dürüstlüğü, doğruluğu, güzel ahlakı öğreten, geleceğimiz için gecesini gündüzüne katan annelerimizin kıymetini çok iyi bilmeliyiz. Hayattaki en büyük ve koşulsuz şartsız tek destekçimiz olan annelerimizi üzmeyelim. Annelerimizi mutlu etmek, annelerimizin yüreklerini sevgiyle doyurmak, onların ilgisine layık olmak hepimiz için asli bir görev olmalıdır”ifadelerine yer verdi.
Annelerin, aşkın, hoşgörünün, fedakarlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansıması olduğuna yürekten inandığına vurgu yapan Şahin, kendisinin de bir anne olduğunu ve annesine olan özlemini ise yüreğinde taşıdığını hatırlattı. Şahin, bu özel ve anlamlı günde annesinin şahsında, hayata gözlerini yummuş tüm anneleri rahmetle, minnetle andığını kaydetti. Bütün annelerin kutsal olduğunu, anneleri, mutlu ve huzurlu bir toplumun ilerleyip, kendisi için koyduğu hedeflere ulaşabileceğini vurgulayan Şahin, “Anneler umutlu ise o ülke umutlu olabilir. Evlat acısını tatmış, ‘vatan sağ olsun’ diyerek bağrına taş basmış, şehit ve gazilerimizin yürekli, cefakar analarının da ellerinden öpüyorum. Hayatın tüm güzelliklerine layık olan annelerimizin ‘Anneler Günü’nü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?