USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Erdoğan'dan operasyon mesajı: Bize yan bakana düz bakmayız

Ankara'da Subay ve Astsubayların mezuniyet töreninde konuşan Başkan Erdoğan, "Gereken cevabı sınır ötesinde yaptığımız anlaşmayla sınır çizgisinin 30 km ötesine gereken cevabı veriyoruz. Bize yan bakana düz bakmayız." dedi.

Başkan Erdoğan'dan operasyon mesajı: Bize yan bakana düz bakmayız
23-08-2022 04:01
Google News

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Subay ve Astsubay Öğrencileri Mezuniyet Töreni'nde açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

2021-2022 yılı eğitim öğretim dönemini başarıyla bitiren tüm evlatlarımızı canı gönülden tebrik ediyor, her birinin alınlarından öpüyorum.

"3 BİN 700 EVLADIMIZI GÖREV YERLERİNE GÖNDERİYORUZ"

Bugün 763'ü subay, 2 bin 937'si astsubay olmak üzere toplam 3 bin 700 evladımızı görev yerlerine göndermenin heyecanını yaşıyoruz. Bu mezunlarımız arasında kendi öğrencilerimizin yanı sıra dost ve kardeş ülkelerden gençlerimiz de bulunuyor. Her biri milletimizin gönül elçisi olan misafir öğrencilerimizi de kutluyor, kendilerine ülkelerinde üstlenecekleri görevlerde başarılar diliyoruz.

İnşallah bu öğrencilerimiz hem kendi toplumlarına hizmet edecek, hem de münasebetlerimizin gelişmesine önemli katkılar sağlayacak. Subay ve astsubaylarımızı en donanımlı şekilde yetiştiren hocalarımıza, komutanlarımıza ve elbette ailelerimize şahsım, ailem ve milletim adına teşekkür ediyorum.

Bugün mezuniyet sevinci yaşayan her öğrencimiz tıpkı selefleri gibi Türkiye'nin en gözde eğitim kurumlarından birinde eğitim aldı. Bu çatı altında bulundukları süre boyunca evlatlarımız mesleki becerileri yanında akademik, sosyal ve entelektüel yönlerini de geliştirdiler. Pratik ve teorik açıdan yoğun bir eğitimi alınlarının akıyla bitirerek üstlenecekleri vazifeye hazır hale geldiler. Yeni mezunlarımız Mezunlarımız Jandarma ve Sahi Güvenlik teşkilatlarının farklı kademelerinde görev alarak milletimize hizmet edecek.

ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?