USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Başkan Erdoğan kendisine dua eden Çeşminaz Teyze'yi çadırında ziyaret etti

Başkan Erdoğan, dün Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın Kırıkhan ziyareti sırasında kendisine dualar eden Çeşminaz Teyze'yi çadırında ziyaret etti. Erdoğan'ı çadırında ağırlayan Çeşminaz Teyze, 'Allah seni başımızdan eksik etmesin' dedi.

Başkan Erdoğan kendisine dua eden Çeşminaz Teyze'yi çadırında ziyaret etti
13-03-2023 01:38
Google News

"Asrın felaketi" olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından afet bölgesindeki yaraların sarılması için devlet tüm birimleriyle yoğun bir çalışma gerçekleştiriyor.

Bu kapsamda Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Hatay'ın Kırıkhan, Samandağ ve Defne ilçelerinde incelemelerde bulundu.

Erdoğan, Kırıkhan Stadyumu yanında kurulan çadır kente gelişinde vatandaşlar ve çocuklar tarafından karşılandı.

"ONA KUYU KAZANLAR KENDİLERİ KUYUYA DÜŞSÜN"

Geçtiğimiz gün afetzedelerle yakından ilgilenen Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın ziyaret ettiği Kırıkhan'daki çadır kentte yaşlı bir kadın ile olan diyaloğu kameralara yansımıştı.

Yaşlı teyzenin halini hatırını soran Koca duygu dolu anlar yaşadı. Yakın zamanda evini kaybeden deprem mağduru yaşlı kadın Bakan Koca ve Başkan Recep Tayyip Erdoğan'a, "Allah'ım başımızdan eksik etmesin. Ona kuyu kazanlar kuyuya kendileri düşsün. Başkanımızı görsem çok sevinirim. O bizim babamız. İşi gücü rast gelsin." sözleriyle dualar etmişti.

ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?