USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı izle! BeIN Sports FB Başakşehir maçı canlı skor takip!

Başakşehir Fenerbahçe BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertliler Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Baykuşlara konuk oluyor. Emre Belözoğlu yönetiminde 4. karşılaşmasına çıkacak olan Kadıköy Ekibinde hedef galibiyet. Lig'de son sıralarda bulun

Başakşehir Fenerbahçe maçı canlı izle! BeIN Sports FB Başakşehir maçı canlı skor takip!
18-04-2021 22:41
Google News

BeIN Sports ekranlarından Fenerbahçe Başakşehir maçı canlı olarak yayınlanıyor. Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında Turuncu Lacivertliler Sarı Kanaryayı konuk ediyor. Şampiyonluğun en ciddi adaylarından biri olan Sarı Lacivertliler deplasmanda oynayacağı maçta geçen senenin şampiyonunu mağlup ederek yoluna kayıpsız devam etmek istiyor. Öte yandan zor günler geçiren Baykuşlar ise sahalarında oynayacağı maçta kazanarak çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Merak eden taraftarlar için işte FB Başakşehir maçı canlı skor takibi...BAŞAKŞEHİR FENERBAHÇE MAÇINI CANLI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN!

Başakşehir Fenerbahçe Maçı Ne Zaman Saat Kaçta Hangi Kanalda?Başakşehir Süper Lig'in 35. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Fenerbahçe'yi konuk ediyor. 18 Nisan Pazar günü saat 19.00'da karşı karşıya gelecek olan iki takım arasında oynanacak maç BeIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Karşılaşmada 4. hakemlik görevini ise Çağdaş Altay üstlenecek.

İşte Başakşehir Fenerbahçe Maçı İlk 11'leri!

Başakşehir: Volkan, Ömer Ali, Ponck, Youssouf, Cemali, Tolga Ciğerci, Mahmut, Visca, Giuliano, Aleksic, Crivelli

Fenerbahçe: Harun, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Sosa, Mert Hakan, Ozan, İrfan Can, Pelkas, Valencia

Başakşehir Fenerbahçe Arasında Oynanan MaçlarFenerbahçe ve Başakşehir Süper Lig tarihinde 30. kez karşı karşıya gelmeye hazırlanıyor. Daha önce 29 maçta karşılaşan iki takım arasında oynanan maçlarda Fenerbahçe 14 kez galip gelirken, Başakşehir 11 maçta kazanan taraf oldu. Geride kalan 4 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.Fenerbahçe'de 8 Oyuncu Kart Cezası SınırındaSarı Lacivertlilerde 8 futbolcu, Medipol Başakşehir karşılaşması öncesinde sarı kart ceza sınırında. Fenerbahçe'de Caner Erkin, Dimitrios Pelkas, İrfan Can Kahveci, Jose Sosa, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Sinan Gümüş ve Gökhan Gönül, bu hafta oynanacak olan maçta sarı kart görmeleri durumunda ligin 37. haftasında Kasımpaşa ile yapılacak mücadelede forma şansı bulamayacak.Fenerbahçe'de Başakşehir Maçı Öncesi 3 Oyuncu EksikFenerbahçe'nin deplasmanda oynayacağı Başakşehir FK maçı öncesinde 3 oyuncunun eksikliği söz konusu. Sarı Lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Diego Perotti, Gökhan Gönül ve Sadık Çiftpınar'ın Baykuşlara karşı forma giymesi beklenmiyor. Diğer taraftan Kadıköy Temsilcisinde kart cezalısı isim bulunmuyor.Başakşehir'de 8 Oyuncu SakatSahasında Fenerbahçe'yi ağırlayacak olan Başakşehir'de sakatlığı bulunan 8 isim bu maçta süre alamayacak. Bolingoli, Hasan Ali, Junior Caiçara, Leo Duarte, Mert Günok, Skrtel, Ömer Ali Şahiner ve Rafael Sarı Lacivertlilere karşı forma giyemeyecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?