USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Barış Bursaspor’da

Bursaspor, Gaziantepspor’dan Barış Yardımcı’nın transferi konusunda oyuncu ve kulübüyle anlaşırken, genç oyuncu sağlık kontrolünden de geçti.

Barış Bursaspor’da
28-06-2017 09:45
Google News
Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, yaptığı açıklamada, yeni sezonda güçlü bir kadro oluşturmak için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi. Takımın başına Fransız teknik adam Paul Le Guen’i getirdikten sonra oyuncu transferine hız verdiklerini anlatan Ay, ’'Gaziantepspor’dan Barış Yardımcı ve kulübü ile anlaşma sağladık. Bayram sonrasında Barış Yardımcı Bursa’ya gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacak.’' dedi. 

Bonservisini kendisi alacak

Gaziantepspor, Bursaspor’dan bu transfer için 650 bin Euro bonservis ücreti talep etti. Ancak Bursaspor Kırımızı Siyahlı kulüple daha önce yaşanılan bir sorun nedeniyle bonservis ücreti ödenmesi konusunda sorunu Barış Yardımcı’ya bıraktı. Kulübüyle 2021’e kadar sözleşmesi bulunan 24 yaşındaki futbolcu bonservisini kendisi alacak ve Bursaspor daha sonra bu ödemeyi Barış Yardımcı’ya yapacak. Bu arada sağlık kontrolü sırasında oyuncunun fotoğrafını izinsiz olarak sosyal medyadan paylaşan hastane görevlisi için Yeşil Beyazlı kulüp işlem başlatılması hususunda hastane yönetimine başvuruda bulunma kararı aldı.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?