USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Bakasetas: 'İstenildiğim yerdeyim ve çok mutluyum'

Trabzonspor'un Yunan yıldızı Bakasetas, istenildiği yerde çok mutlu olduğunu belirterek, futboluyla takıma yardımcı olmak istediğini söyledi. Başarılı oyuncu iki ayağını da kullanmasının ise kendisi için önemli bir silah olduğunu belirtti.

Bakasetas: 'İstenildiğim yerdeyim ve çok mutluyum'
11-02-2021 17:31
Google News

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Bakasetas, bugün yapılan antrenman öncesinde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ara transfer döneminde başka bir takımla da anlaşmaya yakın olduğunu kaydederek sözlerine başlayan Bakasetas, "Ama hayatta hep şuna inandım; hayatta her şeyin bir nedeni vardır. Ve her şey bir nedene bağlı olarak gelişir. Şu an Trabzonspor'dayım ve burada olduğum için çok mutluyum. Buraya ilk geldiğim andan itibaren bütün takım arkadaşlarımız, bütün çalışanlar bana çok sıcak davrandılar. Ve çok sıcak bir karşılama yaşadım. Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Benim burada oluş sebebim; futbolumu oynamak, futbolumla takıma yardımcı olabilmek ve Trabzonspor'u hak ettiği ait olduğu yere tekrar ulaştırabilmek. Şu an tüm dünyada bir pandemi süreci var. Bu salgın sürecinde de yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen takımın bana böyle bir yatırım yapmış olması beni de saha içerisinde onu geri ödemeye ve bunun karşılığını vermeye itiyor. Ben de saha içinde bunu yapmaya çalışıyorum. Hem şutlarımla hem de saha içerisinde takıma yapacağım yardımlarımla ekibin kazanmasına yardımcı olmaya çalışıyorum. Son yıllarda futbola baktığınız zaman çok değişen bir oyun olduğunu görüyorsunuz. Artık oyunculardan beklenen sadece gol değil aynı zamanda savunmada da takıma yardımcı olabilmeleri. Ben de bazı zamanlarda hücumda, bazı zamanlarda takıma yardımcı olarak modern futbolun gereklerini yerine getirmeye çalışıyorum" diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?