USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Bağcılar Belediyesi tarafından 5 ton hamsi dağıtıldı

Bağcılar Belediyesi tarafından 14'üncü Geleneksel Hamsi Şöleni düzenlendi. Şölene katılan vatandaşlara 5 ton hamsi ikram edildi.

Bağcılar Belediyesi tarafından 5 ton hamsi dağıtıldı
13-11-2022 16:03
Google News

Bağcılar Belediyesi ve Bağcılar Trabzonlular Derneği işbirliğiyle Bağcılar 15 Temmuz Demokrasi ve Milli İrade Meydanı'nda 14'üncü Geleneksel Hamsi Şöleni düzenlendi. Şölene Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Bağcılar AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Tüysüz, Bağcılar Trabzonlular Derneği Başkanı Ethem Coşkun ve binlerce vatandaş katıldı. Meydanı dolduran binlerce kişiye Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir ve protokol balık ekmek dağıttı. Şölene katılan vatandaşlar çalan kemençe müziği eşliğinde el ele verip horon oynarken yerel sanatçılar da yöresel türküleri seslendirdi. Alanda kurulan ızgaralarda ve ocaklardaki tavalarda pişirilen hamsiler sıcak sıcak davetlilere dağıtıldı. Ayrıca hamsiden yapılan sarma, kebap, karnıyarık, pizza ve pastadan oluşan 61 çeşit yemek de katılımcıların ilgisini çekti. Şölene katılan binlerce vatandaşa toplamda 5 ton hamsi ikram edildi.

Armağan Yılmaz - Hacer İnci

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?