USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Av.Sermet Atay: Eştiğiniz çukurda siz boğulacaksınız!

Gaziantepspor’un Olağan Genel Kurulu’nda divan başkanlığı yapan Avukat Sermet Atay, son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Av.Sermet Atay: Eştiğiniz çukurda siz boğulacaksınız!
13-09-2017 23:21
Google News
Gaziantepspor’un Olağan Genel Kurulu’nda divan başkanlığı yapan Avukat Sermet Atay, son günlerde yaşanan gelişmelerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Tarihinin en acı günlerini yaşayan Gaziantepspor’da yaşanan üzüntü verici gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Sermet Atay, şunları söyledi:

"Son günlerde yaşadığımız bazı olayları hayretle ve ibretle izliyorum! Gaziantepspor ahlaksız kişiler tarafından yönetilirken küme düştü! bu yetmezmiş gibi futbolcuları satıldı!bu yetmezmiş gibi asılsız belgelerle 80 milyon borclandırıldı!kongresi cebir kullanılarak yaptırılmadı!valilik tarafından resmi olarak yönetım kurulu üyesi dahi olmayan mutlu özpineci ye verildi! transfer zamanı bitti. Türkiyenin bır zamanlar iftihar kaynağı olan takımımız ayaklar altında sürünmeye başladı! ve dram devam ederken birden yeni kongre kararı ortaya çıktı. kongre kararı almaya yeter sayısı olmayan yönetim bu defa namusu olan karar defterini kaptırdı! futbolun F sinden anlamayan Kızıl ailesinin adamları silinirken bu takıma gönül vermiş. yıllarca emek vermiş Abdülkadir Konukoğlu, Adil Konukoğlu Ata Aksu, Mehmet Özsayacı, Bülent Mamatoğlu ve ismini sayamayacağım bir çok saygın isim aidat bahane edilerek silindi! öncelike şunu söylemek gerekir! Küçük beyinli insanlar az olsun benim olsun zihniyeti ile kongre kazansalar dahi bu şehrin ahını almaktan kurtulamayacaktır! Bu vefasızlık ve ahlaksızlıktır. Yetkisi olmadığı halde bu defteri alıp işlem yapanlar ve geri plandaki arsa tavsiyecisi biz sizi biliyoruz ve size diyorum ki, eştiğiniz çukurda siz boğulacaksınız! Hem bu şehre hem Allah’a hesap vereceksiniz! Zaten biten bir takıma bir tekmede siz attınız! Bu şehrin tarihinde kara bir leke olarak kalacaksınız!"

 

 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?