USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Antalyaspor Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Antalya Alanya maçı 11'leri

Antalyaspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Alanyaspor'u ağırlıyor. Süper Lig'de son 5 maçtır kazanamayan Kırmızı Beyazlılar kupa da finale çıkarak moral bulmak istiyor. Öte yandan lig de 5. sırada bulunan Turuncu Yeşillilerde ise hedef yarı finalde rakibini eleyip ç

Antalyaspor Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? İşte Antalya Alanya maçı 11'leri
15-03-2021 19:16
Google News

Ziraat Türkiye Kupası yarı final müsabakasında Antalya Alanya'yla karşı karşıya geliyor. Uzun zamandır lig de galibiyet alamayan Kırmızı Beyazlılar için kupa da oynanacak maçın önemi büyük. Antalya ekibi moral bulmak için sahaya çıkıyor. Diğer taraftan Süper Lig'de başarılı bir sezon geçiren Turuncu Yeşilliler ise bu çıkışı kupayla taçlandırmak istiyor. Bu hafta oynanacak Antalyaspor Alanyaspor maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Merak eden taraftarlar için işte Antalya Alanya maçı muhtemel 11'leri ve maç öncesi iki takımdan son bilgiler...

ANTALYASPOR ALANYASPOR MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Antalya Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Antalya Stadyumu'nda Alanya'yı konuk ediyor. A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak maç 16 Mart Çarşamba günü saat 20.45'de başlayacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun düdük çalacağı maçta yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Murat Ergin Gözütok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemlik görevini ise Murat Erdoğan üstlenecek. 

İŞTE ANTALYA ALANYA MAÇI MUHTEMEL 11'LERİ

Antalyaspor: Boffin, Naldo, Kudryashov, Imeri, Veysel, Eren, Nuri, Gökdeniz, Bünyamin, Hakan, Orgill.

Alanyaspor: Marafona, Fatih, Moubandje, Tzavellas, Tayfur, Salih, Babacar, Hasan, Siopis, Davidson, Mustafa.

ANTALYA'DA TEK SAKAT UFUK AKYOL

Antalyaspor tek oyuncu dışında Alanyaspor maçı hazırlıklarına tüm oyuncular katıldı. Kırmızı Beyazlılarda ayak bileği bağları kopan  Ufuk Akyol yarı final mücadelesinde forma giyemeyecek.

ALANYADA KUPA MAÇI ÖNCESİ 4 OYUNCU SAKAT

Alanyaspor'da Ziraat Türkiye kupası yarı final maçı öncesi sakatlıkları bulunan dört isim kadroda yer almayacak. Turuncu Yeşillilerde Ahmet Gülay, Kadzior, Caulker ve Ufuk Ceylan Antalyaspor'a karşı oynanacak maçta sakatlıkları sebebiyle forma giyemeyecekler.

ANTALYA DERBİSİNDE EŞİTLİK VAR

Alanyaspor ve Antalyaspor 1989 yılından bu yana 29 maçta karşı karşıya geldi. İki takım arasında oynanan maçlarda Antalya 10 kez galip gelirken, Alanya'da sahadan 10 galibiyetle ayrıldı. Geçmişte oynanan 9 maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?