USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Anadolu Efes, THY Euroleague Final-Four için Almanya'ya gitti

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, Almanya'ya THY Euroleague şampiyonu olmak için gittiklerini söyledi. Ataman, Avrupa'nın en önemli basketbol takımlarından biri olduklarını ifade etti.

Anadolu Efes, THY Euroleague Final-Four için Almanya'ya gitti
25-05-2021 22:36
Google News
Anadolu Efes, Almanya'nın Köln şehrinde 28-30 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan THY Euroleague 2021 Final-Four için Almanya'ya gitti. Lacivert-beyazlı takım, Almanya'ya gitmek üzere geldiği İstanbul Havaalanı'nda havaalanı işletmecisi İGA tarafından İGA Lounge'da sürpriz bir uğurlama organizasyonu ile karşılandı.

Düzenlenen organizasyonun ardından Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman ve takım kaptanı Doğuş Balbay, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Ergin Ataman, kupayı Türkiye'ye getirmek istediklerini aktararak, "İstanbul Havaalanımızın İGA Lounge tesisleri onlara çok teşekkür ediyorum. Tüm Türkiye gururla Anadolu Efes'i takip ediyor bunu biliyorum. İnşallah herkesin beklentisi olan kupayı getirmeye çalışacağız ama rakiplerimiz de zorlu. İlk önce 2019'un rövanşını almamız gerekiyor. Finalde CSKA'ya kaybetmiştik. CSKA'yı cuma akşamı yenmeyi başarırsak inşallah finalde de şampiyonluk için son ana kadar mücadele edeceğiz. Hepimiz hazırız. Bunu hak ediyoruz ama bunu sahaya yansıtmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?