USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alzheimer hastası yaşlı adama yapılanlar kan donduruyor!

Gaziantep’te yaşandığı iddia edilen olay, sosyal medyada büyük tepki topladı. 85 yaşlarında ve alzheimer hastası olduğu belirtilen yaşlı adama yapılanlar kan donduruyor.

Alzheimer hastası yaşlı adama yapılanlar kan donduruyor!
28-01-2017 09:46
Google News
Gaziantep’in Şahinbey İlçesi’ne bağlı Hoşgör Mahallesi’nde çekildiği iddia edilen bir video, sosyal medyada büyük tepki topluyor. Görüntülerde 85 yaşlarında ve alzheimer hastası olduğu belirtilen yaşlı bir adamın oğlu ve gelini tarafından gördüğü muamele kan donduracak cinsten.

İlerlemiş yaşından ve hastalığından dolayı tuvaletini kaçıran yaşlı adam, soğuk havada dışarıya, evin bahçesine çıkartılıyor.

’"

Dışarıda, tüm aile bireyleri ve torunlarının gözü önünde elbiseleri çıkartılan yaşlı adam, daha sonra soğuk su ile adeta işkence edilircesine yıkatılıyor. Bütün bunlara dayanamayan yaşlı amca, karşı koymaya çalışsa da kendisini yıkayan kadın tarafından azarlanıyor.

’"

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ

Dün akşam sosyal medyada yayınlanan video kısa sürede hızla yayıldı. Kan donduran görüntüyü Facebook hesaplarında paylaşan yüzlerce sosyal medya kullanıcısı, yaşlı ve hasta adama yapılanlara büyük tepki gösterdi. Vatandaşlar, yetkililerin büyük tepki toplayan bu olayı dikkate almalarını ve gerekli işlemlerin başlatılmasını istiyor.

 



MEGA HABER MERKEZİ
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?