USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alsancak'a Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın sevilen oyuncusu geliyor! Farklı bir renk getirecek

TRT1’in yayınlandığı her hafta büyük bir beğeniyle izlenen projesi Al Sancak’ın oyuncu kadrosuna beklenmedik isim katıldı. Güçlü konusu ve zengin kadrosuyla izleyenlerden tam not alan Al Sancak dizisine genç oyuncu Gizem Güneş transfer edildi.

Alsancak'a Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın sevilen oyuncusu geliyor! Farklı bir renk getirecek
17-04-2023 09:38
Google News

Aksiyon ve gerilim yüklü sahneleriyle her Perşembe akşamı dizi tutkunlarını ekran başına kilitleyen Al Sancak dizisinde transferlere bir yenisi daha eklendi. Her bölümü ayrı heyecana sahne olan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip Al Sancak yapımına Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın unutulmaz oyuncusu dahil edilecek.

Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...Show TV'den peş peşe 2 radikal karar! Gelsin Hayat Bildiğin Gibi'den sonra Güzel Günler...

Bilindiği üzere Ali Gündoğdu’nun yapımcısı olduğu Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde üstlendiği ‘Feride Mollaoğlu’ karakteriyle ilgi odağına yerleşen Gizem Güneş bu sefer Alsancak’ta kameralar karşısına geçecek.

Yalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttuYalı Çapkını dizisinde ağır tepki alan sahne! İzleyenler eleştiri bombardımanına tuttu

Hem senaristliğini hem yönetmenliğini Ersoy Güler’in üstlendiği Kuzey Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın sevilen ismi Gizem Güneş, ‘Pilot Eylül’ karakteriyle Alsancak projesine farklı bir soluk kazandırmaya hazırlanıyor.

Ekranların genç ve yetenekli siması Gizem Güneş, Kuzey Yıldızı İlk Aşk’ın yanı sıra Binbir Gece, Her Şey Yolunda Merkez, İçimdeki Fırtına, Kanatsız Kuşlar, 4N1K Aşk, Adı Sevgi ve Şebeke gibi yapımlarda da boy göstermişti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?