USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Alkışlar Vali Gül ve ekibine; “O ilaç İtalya’da bulundu.”

Altı aylıkken epilepsi hastalığı teşhisi konan ve 5 yıldır Zarontin isimli ilacı kullanan 6 yaşındaki Yusuf Deniz Demir’in Türkiye’de bulunmayan İlacı İtalya’da bulundu.

Alkışlar Vali Gül ve ekibine; “O ilaç İtalya’da bulundu.”
09-02-2022 18:17
Google News
İlaç, Gaziantep Valisi Davut Gül’ün talimatı ve özel kalem müdürü ve ekibinin ısrarlı takibi ile hayırsever bir iş adamı tarafından İtalya’dan alınıp Gaziantep’teki aileye teslim edildi.
İlaç Türkiye’de yok.
Gaziantepli babanın ilaç isyanı;  başlığıyla Mega Haber’de yayınlanan haberde baba Ali Demir, çocuğunun düzenli kullanması gereken ilacı Türkiye’de bulamadığını dile getirip  “Çocuğum gözlerimin önünde ölüyor.” demişti.
Gaziantep’te Halı dokuma işinde çalışan Ali Demir, 6 yaşındaki epilepsi hastası oğlu Yusuf Deniz Demir’in Zarontin isimli ilacını 7 aydır bulamadığını ifade edip, Biri 8, bir diğeri 6 ve 2 yaşlarında olmak üzere üç çocuğu olduğunu belirterek, Yusuf Deniz Demir’in ilaç raporu olduğu halde Türkiye’de ilacının bulunamadığını söyleyen Ali Demir, “ Ben Ali Demir. Gaziantep Şahinbey’de oturuyorum. Benim çocuğum epilepsi hastası. Ben çocuğumun Zarontin isimli ilacını 7 aydır bulamıyorum. Türkiye'de ilacı yok diyorlar, napayım ben?”diye konuşmuştu.
Vali Gül ve ekibi devreye girdi.
Yaşanan olay üzerine aile ile irtibata geçen Gaziantep Valiliği Özel kalem müdürlüğü, Zarontin isimli ilacın bulunması için büyük bir çalışma başlattı.
Gaziantep Valisi Davut Gül’ün talimatı ve özel kalem müdürü Aslan Tektaş ve ekibinin ısrarlı çalışması sonucu ilaç İtalya’da bulundu. Gaziantepli hayırsever bir iş adamı tarafından Türkiye’ye getirilen ilaç Yusuf Deniz Demir’in ailesine teslim edildi.
Allah devletimize zeval vermesin
Evi kira olan ve Halı dokuma işinde çalışan  baba  Ali Demir, kimseden herhangi bir maddi talebi olmadığını ifade etmişti.
İlacın bulunması ile rahat bir nefes alan aile emek verenlere ve ilacın getirilmesi için ısrarlı  bir şekilde takip eden Gaziantep Valisi Davut Gül ve ekibine teşekkür ederek “Allah devletimize zeval vermesin”dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?