USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ali Koç'un disiplin talimatı verdiği Vitor Pereira, adeta askerlik kanunları getirdi

Fenerbahçe'de ikinci dönemine başlayan Vitor Pereira, Ali Koç'un talimatıyla disiplin kanunlarını uygulamaya koymaya başladı. Portekizli teknik adam, kahvaltı, öğle ve akşam yemeklerine katılımı zorunlu yaptı ve herkesin kesinlikle aynı salonda yemek yiyeceğini belirtti. Teknik

Ali Koç'un disiplin talimatı verdiği Vitor Pereira, adeta askerlik kanunları getirdi
07-07-2021 17:17
Google News

Sarı-Lacivertliler'de Ali Koç'un dedikleri hayata geçmeye başlıyor. Başkanlık adaylığını koyarken, "Samandıra'ya disiplini getireceğiz. Futbolcular giydiği formanın ağırlığının farkında olacak. Sivas maçındaki ruhsuz görüntüye tahammül edemeyiz" açıklamasını yapmıştı. Koç, bu sözlerini Pereira'nın gelmesiyle uygulatmaya başladı.

"HERKES BİRLİKTE HAREKET EDECEK"

Pereira, yemeklerin aynı anda ve aynı salonda yenileceğini futbolculara bildirdi ve katılımın zorunlu olduğunu iletti. Teknik heyet, futbolculardan sonra yemeğe katılacak. Belirlenen yatış saatlerinin aşanlara ceza kesilecek.

GRUPLAŞMAYA ÖNLEM

Bir süredir konuşulan 'gruplaşma' konusu da gündemde. Takımdaki yerli ve yabancı futbolcuların ayrı ayrı takıldığı şeklinde söylentiler var. Pereira, bu durumla ilgili de bir kural getirecek.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?