USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Alexandru Maxim: 'Beşiktaş maçından 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum'

Süper Lig'in 29. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile oynayacak olan Gaziantep Futbol Kulübü, maç hazırlıklarını sürdürüyor. Gaziantep FK'nın yıldız oyuncusu Alexandru Maxim, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle ayrılmak istediklerini ifade etti.

Alexandru Maxim: 'Beşiktaş maçından 3 puan alabileceğimizi düşünüyorum'
05-03-2021 14:41
Google News

Süper Lig'in 29. haftasında Beşiktaş ile deplasmanda karşılaşacak olan Gaziantep FK, hazırlıklarına devam ediyor. Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Gaziantep FK'nın yıldız oyuncusu Alexandru Maxim, Beşiktaş maçından galibiyet alarak seri yakalamak istediklerini belirtti.

“Gençlerbirliği maçını kazandığımız için çok mutluyuz”

Ligin 28. haftasında 10 kişi kalmalarına rağmen geriden gelerek Gençlerbirliği maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Maxim, “Öncelikle Gençlerbirliği maçını kazandığımız için çok mutluyuz. Çünkü bizim için çok önemliydi. Önceki maçlarda da iyi oynuyorduk ama bir türlü 3 puanı alamıyorduk. Son maçta aldığımız 3 puan özellikle 10 kişi olmamıza rağmen maçı çevirmiş olmamız bizim özgüvenimizi yerine getirdi. Tekrardan bir aradayız ve sahada birbirimize ne kadar yardımcı olduğumuzu, ne kadar desteklediğimizi göstermiş olduk. Dolayısıyla da özgüvenimiz yükseldi” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?