USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

Akrabaların cami çıkışı silahlı kavgası kamerada

Fatih'te, akraba oldukları ileri sürülen iki kişi arasında cami çıkışında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmada şahıslardan biri, diğerini göğsünden vurdu. Bu sırada camiden çıkarak kavgayı ayırmaya çalışan bir esnaf da bacağından yaralandı. Olay kameralara saniye sa

Akrabaların cami çıkışı silahlı kavgası kamerada
22-02-2021 20:41
Google News

Olay, saat 13.45 sıralarından Fatih Mercan Mahallesi Paşa Camii Sokak Çandarlı Zade Atik İbrahim Paşa Camii önünde meydana geldi. İddiaya göre, ismi öğrenilemeyen iki akraba arasında cami çıkışında henüz bilinmeyen bir nedenle sözlü tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Bu sırada öğle namazından çıkan Hamdi Özçelik isimli esnaf akrabaları ayırmaya çalıştı.

Kavgayı ayırmaya çalışırken vuruldu

Akrabalardan biri yanındaki silahı çıkararak tartıştığı kişiye ateş etmeye başladı. İsmi öğrenilemeyen şahıs sağ göğsünden yaralanırken, kavgayı ayırmaya çalışan esnaf Özçelik ayağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılar ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırırken, yaralı olan saldırganın akrabasının durumunun ağır olduğu öğrenildi.Polis ekipleri ise, saldırganı olay yerinde yakalayarak gözaltına aldı. Polis daha sonra olay yerinde kamera ve delil incelemesi yaptı. Olay yerinde yapılan incelemede üç tane patlamamış fişek ile 3 tane boş kovan bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?