USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı’ndan Mega Haber’e önemli ziyaret

Ak Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı Av. Abdurrahman İnal ve beraberindeki heyet Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Mega Haber Koordinatörü Arif Kurt'u ziyaret etti.

AK Parti İnsan Hakları Birim Başkanlığı’ndan Mega Haber’e önemli ziyaret
16-06-2021 01:43
Google News

Ak Parti Gaziantep İl Başkan Yardımcısı olan ve aynı zamanda İnsan Hakları Birim Başkanlığı görevini sürdüren Av. Abdurrahman İnal, Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı ve Mega Haber Genel Koordinatörü Arif Kurt'u ziyaret ederek, istişarede bulunup, iş biriliği konularında  değerlendirmede bulundu.

Yerel basın organlarından gelen şikayetler ve basına yansıyan insan hakları ihlalleri  hakkında değerlendirmede bulunan İnal, çalışmaları hakkında şu bilgileri veri;

“Bugün buraya İnsan Hakları Birim Başkanlığı olarak Mega Haberi ziyarete geldik. Amacımız 81 ilde genel merkezimizin yaptığı  haftalık çalışma programımız 
var. Yerel basın organlarına gelen şikayetleri varsa bunların takipleri varsa çözebileceğimiz konular ve bizden neler talep ediliyor, bunları öğrenmek ve çözüm noktasında partimizin birim başkanlığımızın ve genel merkezimizin bilgisi dahilinde bunların takibini yapmak. Çok verimli bir toplantı oldu. Gayet memnun kaldık Arif Beyl'e iş birliği yapma koonusunda mütabık kaldık. İleriki zamanda karşılaşılan insan hakları ile ilgili sorunlarla çözümü konusunda yine beraber çalışmaya devam edeceğiz. Çalışmamıza İlk olarak kaymakamlık ziyaretiyle başladık. Kaymakamlıkta herhangi bir insan hakları şikayeti olmadığını belirtmişlerdi, fakat buraya geldiğimizde bir çok konuda şiddet şikayeti olduğu, çocuk istismarı konularının çok fazla haber edildiği ve ilimizde yaşayan suriyelilerin hak ihlallerini olduğunuda öğrendik. Bu konuda yine kuruma ulaşan taleplerin hep birlikte değerlendirme konusunda mütabık kaldık. Biz yine kurumlarla iş birliği yapmaya devam edeceğiz. Gerek yerel basın  kuruluşlarıyla gerekse devlet kurumlarıyla gerek sivil toplum kuruluşlarıyla  çalışmalarımız devam edecek. Ziyaretler devam edecek. Yine ilerki zamanlarda ihlaller olduğu sürece iş birliğine devam edeceğiz.”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?