USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AK Parti İl Başkanı’ndan Tahmazoğlu’na övgü

AK Parti Gaziantep İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci, pandemi sürecinde esnafa sağladığı destekten ötürü Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’nu kutladı. 

AK Parti İl Başkanı’ndan Tahmazoğlu’na övgü
27-05-2021 14:41
27-05-2021 14:54
Google News
Başkan Özkeçeci, yaptığı sosyal medya paylaşımında, “AK Partili belediyelerimizin, pandemi sürecinde esnafımıza destek çabası her türlü övgüye değer. Şahinbey Belediyemize maşallah, Mehmet Tahmazoğlu başkanımı gönülden kutluyorum.” ifadelerine yer verdi. 



ŞAHİNBEY BELEDİYESİNİN AYAKKABICI ESNAFINA DESTEKLERİ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ile bir araya gelerek, ayakkabıcı esnafına sağlanacak yeni destekler konusunda görüşme yaptı.

Daha önce Şahinbey Belediyesi olarak ayakkabıcı esnafına pandemiden dolayı 1.500’er TL nakdi destek verdiklerini  belirten Başkan Tahmazoğlu, şimdi ise her bir ayakkabıcı esnafından 100’er çift ayakkabı alacaklarını söyledi.

Pandemi başladığından bu yana gazeteciler dahil birçok meslek dalına ve esnafa yaptığı desteklerle dikkat çeken Şahinbey Belediyesi’nin bütçesinden harcadığı kaynak miktarı 300 milyon TL’ni geçti.

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ile biraraya gelen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ayakkabıcı esnafına destek olmaya devam edeceklerini söyledi.

Başkan Tahmazoğlu açıklamasında; “Ayakkabıcı esnafımıza pandemi döneminde 1.500'er TL nakdi destekte bulunduk. Şimdi ise, her bir ayakkabıcı esnafımızdan 100'er çift ayakkabı satın alacağız. Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce ile görüştük müjdemizi verdik.”dedi.

Şahinbey’de 225 ayakkabıcı esnafı var

Parakende ayakkabı satan ve işyeri Şahinbey’de olan, oda ve vergi kaydı bulunan esnaftan bugün itibariyle asgari 100’er çift olmak üzere ayakkabı alımlarının başladığı öğrenildi. Ayakkabıcılar Odası ve Şahinbey Belediyesinden kurulan 5 kişilik alım komisyonu Düztepe’de bulunan ayakkabıcı esnafından alım yaptı.

225 parakende ayakkabıcının olduğu Şahinbey ilçesi’nde dükkan başına yaklaşık olarak 6 bin TL’lik alışveriş yapılması öngörülüyor.

Emin İnce; “Başkan Tahmazoğlu’na minnettarız.”

Ayakkabıcılar Odası Başkanı Mehmet Emin İnce, Mega Haber'e yaptığı değerlendirmede, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, minnettar olduklarını dile getirdi.
 
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?