USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Siyaset

AK Parti Gaziantep’te kongre heyecanı

Ak Parti Gaziantep’te kongre heyecanı yaşanıyor. Hafta sonu Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanlarının seçileceği kongrelere tek liste halinde gidilecek.

AK Parti Gaziantep’te kongre heyecanı
06-01-2018 13:03
Google News
Ak Parti Gaziantep’te kongre heyecanı yaşanıyor. Hafta sonu Şahinbey ve Şehitkamil ilçe başkanlarının seçileceği kongrelere tek liste halinde gidilecek. Şahinbey’den Hasan Teke, Şehitkâmil’den ise Mehmet Yılmaz aday olacak. Haftalardır yönetim listesi içim ince eleyip sık dokuyan başkan adayları kongrelerde birlik beraberlik mesajı verecek.

Ak Parti’de aylardır beklenen Şahinbey ve Şehitkamil kongreleri için heyecan dorukta. Hafta sonu ilk kongre heyecanı Ak Parti Şahinbey 6. Olağan İlçe Kongresi’yle yaşanacak. Hasan teke’nin tek listeyle gideceği kongre Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00’da yapılacak. Teke’nin yönetimine kimlerin gireceği de merak konusu. Şehitkamil’in 6. Olağan İlçe Kongresi de Pazar günü yine Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu’nda saat 10:00’da yapılacak. Mehmet Yılmaz’ın de yönetiminde yer alacak isimler büyük bir merakla bekleniyor.

ŞİMDİ SIRA METROPOL İLÇELERDE

2017 yılının son aylarında taşra ilçelerinin kongresini birlik ve beraberlik mesajı içinde tamamlayan Ak Parti’de sıra metropol ilçelere geldi. Şahinbey İlçe Başkanı Avukat Hakan Kurt’un ve Şehitkamil İlçe Başkanı Halil Uğur’un yeniden aday olmayacaklarını açıklamasının ardından gözler bu iki ilçeye çevrilmişti. Ak Parti’de herkes kimlerin aday olacağını büyük bir merakla bekliyordu. Yapılan temayül yoklamalarından sonra Ak Parti Genel Merkezi Şahinbey için Hasan Teke’yi, Şehitkamil içinde ise Mehmet Yılmaz’ı aday olarak belirledi.

DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞANACAK

Hasan Teke ve Mehmet Yılmaz’ın aday olarak belirlemesinden sonra Ak Parti’de sular duruldu ve teşkilat Teke ve Yılmaz’ın etrafında kenetlendi. Haftalardır yönetim listesi için çalışan adaylar Hasan Teke ve Mehmet Yılmaz yönetim listelerine son şekli verdi ve kongre saatlerini beklemeye başladı. 2 gün boyunca kongrelere yoğunlaşacak olan Ak Parti’de il dışında olan milletvekilleri de kente gelerek demokrasi şölenine ortak olacak.

Kongreler öncesi Ankara’ya çıkarma yapan Hasan Teke ve Mehmet Yılmaz, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, başta olmak üzere milletvekillerini ziyaret ederek kongreye davet ettiler. Bugün Gaziantep’e gelecek olan Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek kongrelere katılarak teşkilatla bir araya gelecek.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?