USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Nur Çebi: 'Pandemide zararımız 400-500 milyon TL arası'

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda konuştu. 3 başkan da pandemi döneminde gelirlerinin büyük oranda düştüğünü belirtirken, bu çıkmazdan tek kurtuluş yolunun yetiş

Ahmet Nur Çebi: 'Pandemide zararımız 400-500 milyon TL arası'
27-11-2020 00:41
Google News
3.'sü gerçekleşen Uluslararası Futbol Ekonomi Forumu'nda Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi ve Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, ortak oturumda konuştu. Kulüplerin borç durumundan, Bankalar Birliği anlaşmasına kadar birçok noktaya değinen 3 başkan, pandemi döneminde gelirlerinin büyük oranda düştüğünü ve bu süreçten ancak futbolcu üreterek çıkılabileceğinin altını çizdi.

Cengiz: “Keşke enkaz devralsaydım. Şu andaki durum daha beter”

Her şeyi devletten beklemek gibi bir algı oluştuğunu ifade ederek sözlerine başlayan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, “Ama iş öyle bir noktaya geliyor ki, kangren olmuş onlarca yıllık bir birikim, sosyal medyada da her vatandaşın sorguladığı bir noktaya geldi. 30 milyon taraftarınız varsa, 30 milyon avukat, 30 milyon muhasebeci ve 30 milyon teknik direktör oluyor. Ben de başkan değilken bunları sorguluyordum. Bunun ilk miladı devletimiz kanalıyla oldu. Ziraat Bankası'nın Yıldırım Demirören başkanlığında bir toplantısı oldu. Devletimiz bunun ön çalışmasını daha önce yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?