USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Ahmet Ağaoğlu: "Hücum hattındaki oyuncularımız ağırlığını koyunca sonuç farklı oluyor"

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, hücum oyuncularının oyuna ağırlığını koyduğu zaman sonucun farklı olduğunu söyledi.

Ahmet Ağaoğlu:
21-03-2021 01:36
Google News

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 31. haftasında 4-1 kazandıkları MKE Ankaragücü maçının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Ağaoğlu, çok önemli bir 3 puan aldıklarını belirterek, "Çok önemli bir 3 puan aldık. Son haftalardaki puan kayıplarının vermiş olduğu psikolojik baskıyı da üzerimizden atmamız gerekiyordu. Milli Takım arasından önce bunu yaptığımız için tabii ki mutluyuz. 3 puan her zaman her yönüyle güzel ama 4 golle gelen 3 puan daha da güzel" dedi.

Ekuban ve Djaniny'nin performansıyla ilgili gelen soruya ise Ağaoğlu, "Hücum hattındaki oyuncularımız oyuna ağırlığını koyunca sonuç çok daha farklı oluyor. Ekuban'ın bugün olağanüstü bir performansı vardı. Djaniny'i kendisi gibi oynadı bugün, o yüzden güzel bir sonuç çıktı. Oyunculardaki yorgunluğun ve pandeminin olumsuz etkileri oldu. Milli Takım arası, milli takımlara gitmeyecek oyuncuların dinlenmesi ve kendilerini toparlamaları açısından önemli bir süreç, onu çok iyi değerlendireceklerini tahmin ediyorum" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?