USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Adam Voleybol'da koronavirüs şoku

Geçen Çarşamba günü tamamlanan Play-Off finalleri sonrası Adam Voleybol takımın yapılan testler sonrası 2 sporcu ve kulüp başkanında pozitif çıktığı belirtildi..

Adam Voleybol'da koronavirüs şoku
01-05-2021 12:32
01-05-2021 12:40
Google News



Bursa'da oynanan yarı finaller öncesi takımlardan PCR testi isteyen TVF, İzmir finallerinde ise teste gerek duymaması kafaları karıştırmıştı.. Bunun üzerine finaller sonrası belirtiler üzerine yapılan testlerle birlikte 2 sporcu ve kulüp başkanının sonuçları pozitif çıktı.. Kulüp ayrıca finalleri öncesi  PCR testi istenmemesi nedeniyle kamuoyu vicdanına bıraktığını açıkladı. Öte yandan iddilara göre bir takımın oyuncularında pozitif vaka bulunmasına rağmen maçlara çıktığı öğrenildi... 

 

İşte kulüpten yapılan açıklama;

 

Bilindiği üzere TVF Kadınlar 1. Lig final maçları 26-28 Nisan 2021 tarihlerinde İzmir’de yapılmıştır.

Maçların tamamlanmasının ardından evlerine dönen yönetim ve bazı oyuncularımızda Covid-19 belirtileri yaşanmış ve yapılan testlerde Kulüp başkanımız ile iki oyuncumuzda sonuçlar maalesef pozitif çıkmıştır.
Aynı salonda bulunmamız münasebetiyle diğer kulüplerimizinde bu konuda tedbirli olmasında fayda olacağını düşünmekteyiz.

Kulüp başkanımız ve oyuncularımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyoruz.

Covid-19 salgınının ülkemizde aldığı seyir ve vaka sayılarının artışı göz önüne alındığında yarı final maçları öncesi kulüplerden Covid-19 testi isteyen federasyonumuzun neden final maçlarında istemediğini hayretle karşılıyor ve bu ortamda maçları oynatmalarını kamuoyu vicdanına bırakıyoruz.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?