USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!

Gaziantep FK galibiyetinin ardından konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Devre arasında transfer düşünüyoruz" dedi.

Abdullah Avcı'dan transfer açıklaması!
22-11-2021 23:26
22-11-2021 23:32
Google News

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Gaziantep FK'yi 3-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. 

İşte Abdullah Avcı'nın açıklamalarından satırbaşları:

"Arda altyapıdan yetişmiş önemli bir değer"

"Geçen sene de 3. kaleciyle Başakşehir maçında oynamıştık. Arda altyapıdan yetişmiş önemli bir değer. Tamamen kenar-orta özellikleri olan bir takımla karşı karşıya geldik."

"Oyuna iyi başlayamadık"

"Oyuna iyi başlayamadık ama bireysel performansla öne geçtik. Hücum geçişlerini doğru sonuçlandırdık. İlk yarı 3 gol atmak kolay değil."

"Biz oyun içinde bazen 5 kere döndük"

"Biz oyun içinde bazen 5 kere döndük. Daha az orta yemek veya yapılan ortada 1 fazlası olmayı istiyoruz. Skoru 4-0 ve 5-0'a da getirebilirdik. Bu tür takıma karşı 3-0'lık skor kolay değil. Oyuncularımı kutluyorum. Taraftarlarımız bizimle olmaya devam etsin. Biz bugün itibarıyla lideriz ve hiçbir şey kazanmadık."

"Devre arasında transfer düşünüyoruz"

"Devre arasında transfer düşünüyoruz, uzun zamandır çalışıyoruz. Çalışmalarımız var, ciddi bir ivme yakaladık. Bunu en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz."

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?