USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Abdulhamit Gül Gaziantepspor’u ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül, Gaziantespor’a ziyarette bulundu.

Abdulhamit Gül Gaziantepspor’u ziyaret etti
02-05-2015 15:37
Google News
Kulüp başkanı İbrahim Kızıl ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Ak Parti Gaziantep Milletvekili adayı Abdulhamit Gül, takım hakkında bilgiler aldı. Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, kulübe nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül’e ismi yazılı Gaziantepspor forması ve atkı hediye etti.

ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Kulüp Başkanı İbrahim Kızıl, "İlimizden aday olan Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Abdulhamit Gül beye başarılar diliyorum. Allah kendisinin ve ekibinin gönlüne göre versin. Ziyaretleri bizleri çok mutlu etmiştir" dedi.

GAZİANTEPSPOR’A BAŞARILAR DİLİYORUM

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Gaziantep Milletvekili Adayı Abdülhamit Gül ise, sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu belirterek, "Futbol takımları şehirler için çok önemli. Birçok insanın gol diye hep birlikte ayağa kalktığı bir oyun. Spor kardeşliktir, bizlerde bu güzelliğe destek olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda Süper Lig’de bulunan Gaziantepspor’umuzun ligde aldığı güzel sonuçlar bizleri de mutlu etmektedir. Gaziantepspor’umuza başarılar diliyorum. Bizleri kulübünde ağırlayan değerli başkan İbrahim Kızıl beye ve yönetim kurulu arkadaşlarına teşekkür ediyorum" dedi.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?