USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

A Milli Takım, Diyarbakır'a gitti

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen arada yarın İskoçya ile oynayacağı özel maç için Diyarbakır'a gitti. TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Genç ve yeni oyuncularımız var, bizim için çok önemli. Avrupa'nın en genç takımı. Bu takım, Avrupa Şampiy

A Milli Takım, Diyarbakır'a gitti
15-11-2022 21:21
Google News

A Milli Futbol Takımı, Dünya Kupası arasında Diyarbakır'da özel maçta yarın İskoçya ile karşılaşacak. Ay-yıldızlılar, bu müsabaka için kente gitti. Havaalanında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Bu bir dostluk maçı, önemli olan konu Diyarbakır'da ilk kez milli maç oynanacak. Özellikle devletimizin orada yapmış olduğu Avrupa standartlarında yapılmış bir stadyum var. Milli takımımız, mart ayında Avrupa Şampiyonası Elemeleri grubundaki ilk maçını oynayacak. Genç ve yeni oyuncularımız var, bizim için çok önemli. Avrupa'nın en genç takımı. Bu takım, Avrupa Şampiyonası'na katılmak için önemli bir mücadele gösterecektir. Milli takımımız hocalarımızla birlikte çalışmalarına devam edecek" diye konuştu.

Tuncer Cengiz
 

iha.com.tr üzerindeki haberler özet şeklinde yayınlanmaktadır. Haberin video, fotoğraf ve metnine Abone panelinden ulaşabilirsiniz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?