USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

26. Yerel Medya Buluşması Gerçekleşti

26. Yerel Medya Buluşması, 24 Haziran 2015 tarihinde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde (BYEGM) Genel Müdürü Dr. Cemalettin Haşimi ve Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis illerinden gelen 17 yerel medya mensubunun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

26. Yerel Medya Buluşması Gerçekleşti
26-06-2015 14:32
Google News
26. Yerel Medya Buluşması, 24 Haziran 2015 tarihinde Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nde (BYEGM) Genel Müdürü Dr. Cemalettin Haşimi ve Gaziantep, Kahramanmaraş, Kilis illerinden gelen 17 yerel medya mensubunun katılımlarıyla gerçekleştirildi.  “Suriye ve İnsani Diplomasi” temasıyla düzenlenen program çerçevesinde davetli medya mensuplarına hitap eden Haşimi, “Suriye ve Yerel Medya” alt başlıklı toplantıda, yerel medyanın “Suriye ve İnsani Diplomasi” açısından önemine vurgu yapmıştır.

BYEGM’deki buluşmadan sonra yerel medya mensupları, sırasıyla Afet ve Acil Durumu Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Göç İdaresi Genel Müdürlüğü (İçişleri Bakanlığı), Türk Kızılayı ve Siyaset Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı’nı (SETA) ziyaret etmişlerdir. Ziyaret edilen kurumlarda yerel medya mensuplarının yetkililerle fikir alışverişinde bulunmaları ve Suriye’ye yönelik ilk elden bilgi edinmeleri sağlanmıştır. Ziyaretler iftar yemeği ile sona ermiştir.
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?