USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

2 buçuk yıldır kayıp kadının kızı da doğum gününde öldü

Adana'dan İzmir'e erkek arkadaşının yanına evlilik hazırlığı için giden Meral Polat'tan 2 buçuk yıldır haber alınamıyor. Anne Fikriye Polat çalmadık kapı bırakmazken, olayın şüphelisi erkek arkadaşı 14 ay cezaevinde kaldıktan sonra beraat etti. Kayıp kadının kızı da

2 buçuk yıldır kayıp kadının kızı da doğum gününde öldü
07-05-2021 15:03
Google News

Kızını ve torununu kaybeden anne Fikriye Polat gözyaşları içerisinde, “Bu kolay bir şey değil. Ne ölüsü, ne dirisi var. Bir an önce kızımın ölüyse ölü, diriyse diri bulunmasını istiyorum” dedi.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesinde annesi Fikriye Polat ve iki kızı birlikte yaşayan 38 yaşındaki Meral Polat, 18 Kasım 2018 tarihinde evinden çıktı ve İzmir'de yaşayan erkek arkadaşı Hüseyin Emiroğlu'un (44) yanına gitti. Polat, annesine 2 gün sonra döneceğini söyledi ancak o andan sonra genç kadından haber alan olmadı.Meral Polat, ortaya çıkmayınca annesi Fikriye Polat ve kız kardeşi Çiçek Çağrı, Müge Anlı'nın programına çıkarak yardım istedi. Programda aktarılanlara göre Polat'ın kaybolmasıyla ilgili erkek arkadaşı Hüseyin Emiroğlu'dan şüphe ettiklerini, başına kötü bir şey getirdiğinden endişe ettiklerini dile getirdiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?