USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı tutuklandı

Elazığ'da bir evden 1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddiasıyla gözaltına alınan hırsızlık zanlısı tutuklandı. Zanlının hırsızlık ve çeşitli suçlardan 21 kaydının bulunduğu öğrenildi.

1 milyon TL'lik ziynet eşyası çaldığı iddia edilen hırsızlık zanlısı tutuklandı
31-12-2022 22:02
Google News

Hırsızlık olayı, 15 Aralık'ta, Sürsürü Mahallesi Tekin Sokak'ta yaşandı. Sabah saatlerinde eşiyle evden çıkan Metin G., bir süre sonra geri döndüğünde kapılarının açık olduğunu, çelik kapının göbeğinin ise kırıldığını fark etti. Evlerindeki kontrolde yaklaşık 1 milyon TL değerindeki ziynet eşyasını yerinde bulamayan Metin G., durumu polise bildirdi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda, Sürsürü Mahallesi'nde bir evden hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine çalışma başlattı.

Hırsızlık zanlısı Y.A'nın (42) evine operasyon düzenleyen ekipler, pompalı tüfek, kurusıkı tabanca, 15 mermi ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

Hırsızlık ve çeşitli suçlardan 21 kaydı bulunan zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede nöbetçi hakimlikçe tutuklandı.

Akılalmaz! Elazığ'da milyonluk soygun... Çelik kapıyı kırmışlarAkılalmaz! Elazığ'da milyonluk soygun... Çelik kapıyı kırmışlar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?