USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Frank de Boer'dan Türkiye övgüsü

2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu'nda A Milli Takımımız ile maç yapacak Hollanda'da teknik direktörü Frank de Boer, basın toplantısı düzenledi.

Frank de Boer'dan Türkiye övgüsü
23-03-2021 18:36
Google News

A Milli Takımımız 2022 FIFA Dünya Kupası Elemeleri G Grubu ilk maçında Hollanda ile Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Hollanda Teknik Direktörü Frank de Boer, maç öncesi basın toplantısı düzenledi.

Frank de Boer, "Wout Weghorst birlikte iyi işler yaptık. Bir karar verdik ve Wout Weghorst şu an aramızda değil. En zor kararımdı. Koronavirüse ilgili her ülke sorun yaşıyor. Pek fazla antrenman yapamıyorsunuz, analizlerle bir karar vermek zorundasınız. Türkiye iyi oyunculardan oluşan bir ülke. Türkiye'de şu an iyi oyuncular var. Özellikle Hakan Çalhanoğlu'ndan bahsedebiliriz. Onun dışında da çok iyi oyuncuları var. Türkiye'de 6 ay oynadım, orada harika taraftarlar gördüm. Türkiye'nin şu an taraftarsız oynayacak olması, onlar için dezavantaj olabilir. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi büyük kulüplerin muhteşem kitleleri var" açıklamasında bulundu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?