USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Zeytin Dalı Harekatı Gaziantep’in de gündeminde… İşte gelen yorumlar

TSK, Afrin’de terör örgütü PKK/PYD hedeflerini vurmaya başladı. Zeytin Dalı adı verilen harekat kapsamında çok sayıda terör hedefi yerle bir edildi.

Zeytin Dalı Harekatı Gaziantep’in de gündeminde… İşte gelen yorumlar
20-01-2018 22:43
Google News
Zeytin Dalı Harekatı Türkiye ve dünya gündeminde olduğu gibi kentimiz Gaziantep’te de çok konuşuluyor. 

İşte Zeytin Dalı Harekatı’na Gaziantep’ten ve Gaziantepli siyasetçilerden gelen yorumlar…

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül: Daha fazla Sınırımızın güvenliği, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği için başlatılan #ZeytinDalıHarekatında tüm askerlerimize dua ediyoruz.

Milletvekili Şamil Tayyar: Başkomutanın emriyle Zeytin Dalı Operasyonu başladı. Bu dalı tutanla bölgede barışı birlikte tesis ederiz. Şeytanın ipine tutunanla sonuna kadar savaşırız. Aslolan Türkiye’dir. Aslolan İnsanlıktır. Terörle gelecek inşa etmek isteyenlerin sonu hüsrandır.

Milletvekili Ahmet Uzer: Cenab-ı Hak Şanlı TÜRK Ordumuzu muvaffak eylesin.  Türk Silahlı Kuvvetleri’miz “Zeytin Dalı” Harekatı adıyla #AfrinOperasyonu başladı. Allah yar ve yardımcımız olsun!

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin: Rabbim #Afrin Operasyonu’nda Türk Ordusunu muzaffer kılsın. Mehmetçiğimize Zeytin Dalı Harekatı’nda muvaffakiyetler diliyorum.

Milletvekili Mehmet Erdoğan: Zeytin Dalı bizden.  Takdir sizden...

Milletvekili Canan Candemir Çelik: ‏ Gazamız Mûbarek Olsun! Sefer Bizden Zafer Allah’tandır.

Milletvekili Nejat Koçer: Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin askerlerimizi korusun ve esirgesin. Dualarımız Kahraman Ordumuz ve Mehmetçiklerimizle.. Gazanız mübarek olsun

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu: Şanlı Ordumuz Zeytin Dalı Harekatı’nı Başlattı... Ayağınıza Taş Değmesin, Rabbim Muzaffer Kılsın, Dualarımız Kahraman Mehmetçiklerimizle...

GSO Başkanı Konukoğlu: Afrin Operasyonu’na başlayan Türk Silahlı Kuvvetleri’ne başarılar diliyoruz. Kalbimiz ve Dua’larımız Mehmetçik’lerimizle...

Gaziantep Basın Cemiyeti Başkanı Arif Kurt: Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.

GAZİANTEPLİ VATANDAŞLAR NE DEDİ?

“Dualarımiz kalplerimiz sizinle ALLAH SIZE ÖYLE GÜZEL BIR YER AYIRDIKI PEYGAMBER KUCAĞINI SIZE AÇTI EY KURBAN OLDUKLARIM”

“Allah yardım etsin inşaallah zafer bizimdir amin”

“Allah-u Teala kılıcınızı keskin yolunuzu açık etsin. Tez zamanda galib gelesiniz.”

“Allah’ım kahraman ordumuzun ve masum halkın yanında olsun”

“Allah yardımcınız olsun, muzaffer kılsın, askerimizin tırnağına bile zarar gelmesin, zalimlerin ve hainlerin tuzakları başlarına geçsin inşallah”

“Tengri tektir... Ordusu Türk’tür... Gazamız mübarek ola... Ya Kadir, Askerimize güç ver... Ya Mütekebbiru, Ordumuzu, Devletimizi muzaffer eyle..”
SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP EDİN...
ÇOK OKUNANLAR
ARŞİV ARAMA
ANKET TÜMÜ
Gaziantep'te hangi belediyeyi daha başarılı buluyorsunuz?